Mutatnátok olyan sminkeket, amik illenek egy piros koktél ruhához, ami egy fehér masnival van mell alatt átkötve?
Nos, szerintem (ha neked jól áll, mert valakinek nem illik a szeméhez és az arcához) a szemhéjtus (fekete) nagyon szép lenne hozzá, és nem is kell szemhéjfesték csak alapozd le ott is (lehet ilyen terméket kapni). És a szádra valami halványat. Viszont ha inkább a szádat hangsúlyoznád, akkor meg piros rúzs :) valami szintén visszafogott szemmel.
Itt az első és a harmadik, csak persze más színben. Esetleg mehetne átmenetes szemhéjfestés.
foto-smink.hu
fotó smink galériába a negyedik sorban a negyedik kép, szerintem az illene, bocs de nem tudtam belinkelni.
Köszi :)
A szemeimet szeretném jobban hangsúlyozni, mert szép szemeim vannak.
Valami olyasmire gondoltam,ami természetes de mégis ottvan benne az a kis plusz.Nem tudom ez igy mennyire lehet elképzelni :S.
Szerintem sem passzol a piroshoz a lila és a rózsaszin.de mondjuk egy egy barna árnyalataiból készült sminket eltudnék képzelni (mert barnás szőke a hajam is).Elég világos a börőm is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget :)
"piroshoz a lila meg a rózsaszín a lehető legrosszabb választás..."
Mondjuk én sem arra gondoltam, amikor a lilát és a rózsaszínt írtam, hogy hűderózsaszín/lila. Hanem ahogy kifejettem olyan rúzs, ami természetesnek néz ki. Ez nálam nem az az üvöltrólarózsaszín, hanem egy természetes árnyalat. A lilánál is valami hasonlót gondoltam. Ugyanis a piros ruha minden vörös tónust élénkít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!