Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mutatnátok olyan sminkeket,...

Mutatnátok olyan sminkeket, amik illenek egy piros koktél ruhához, ami egy fehér masnival van mell alatt átkötve?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 5. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem (ha neked jól áll, mert valakinek nem illik a szeméhez és az arcához) a szemhéjtus (fekete) nagyon szép lenne hozzá, és nem is kell szemhéjfesték csak alapozd le ott is (lehet ilyen terméket kapni). És a szádra valami halványat. Viszont ha inkább a szádat hangsúlyoznád, akkor meg piros rúzs :) valami szintén visszafogott szemmel.

[link]

Itt az első és a harmadik, csak persze más színben. Esetleg mehetne átmenetes szemhéjfestés.

2010. ápr. 5. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:

foto-smink.hu

fotó smink galériába a negyedik sorban a negyedik kép, szerintem az illene, bocs de nem tudtam belinkelni.

2010. ápr. 5. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Először döntsd el, hogy a szemed, vagy a szád szeretnéd kiemelni. Ha a szád, akkor válassz egy erős, élénk vörös rúzst, és a szemeidre kevesebb hangsúlyt fektess. kép: [link] Ha a szemeidet szeretnéd kiemelni, akkor választhatod a füstös szemeket is, de akkor a szádra csak egy kis halványabb szájfényt rakj. kép: (alsó 2 kép) [link] [link]
2010. ápr. 5. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Én pont nem választanék vörös rúzst, mert a ruhával egyben nagyon vörös lenne. Inkább valami természetes színű száj, pasztellrózsaszín [de leginkább olyan szín, amilyen a szád természetesen - ezek a tipikus "olyan, mint a szám, csak kicsit szebb" színek]. Szemre egy világos, de kissé füstös barnát, esetleg lilát [ez azért jó, mert a lilában is van vörös és a barnában is, mégis szinte minden szemhez passzol]. Vagy természetes szem, felül feketével kihúzva [pin-uposan], alul pedig egy sötétebb zölddel [hogy mégis legyen benne egy kis szín]. Egy barackos pirosító, vagy egy arany csillogású bronzosító [attól függ mennyire fehér a bőröd].
2010. ápr. 6. 04:57
 6/11 anonim ***** válasza:
piroshoz a lila meg a rózsaszín a lehető legrosszabb választás...
2010. ápr. 6. 08:07
 7/11 anonim ***** válasza:
és a barna meg a zöld is iszonyat a piros ruhához
2010. ápr. 6. 08:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi :)

A szemeimet szeretném jobban hangsúlyozni, mert szép szemeim vannak.

Valami olyasmire gondoltam,ami természetes de mégis ottvan benne az a kis plusz.Nem tudom ez igy mennyire lehet elképzelni :S.

Szerintem sem passzol a piroshoz a lila és a rózsaszin.de mondjuk egy egy barna árnyalataiból készült sminket eltudnék képzelni (mert barnás szőke a hajam is).Elég világos a börőm is.

Köszönöm mindenkinek a segítséget :)

2010. ápr. 6. 09:32
 9/11 anonim ***** válasza:

"piroshoz a lila meg a rózsaszín a lehető legrosszabb választás..."

Mondjuk én sem arra gondoltam, amikor a lilát és a rózsaszínt írtam, hogy hűderózsaszín/lila. Hanem ahogy kifejettem olyan rúzs, ami természetesnek néz ki. Ez nálam nem az az üvöltrólarózsaszín, hanem egy természetes árnyalat. A lilánál is valami hasonlót gondoltam. Ugyanis a piros ruha minden vörös tónust élénkít.

2010. ápr. 7. 14:54
 10/11 anonim ***** válasza:

En kepeket kerestem :)

[link]

[link]

2010. ápr. 7. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!