Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretiek magatokat sminkelni?

Szeretiek magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 2. 08:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

A kenegetés nem lenéző, hanem egy magyar kifejezés arra, hogy valamilyen eszközt használva valamilyen anyagot felviszel valamire, magyarul a sminkelésre is használható.

A kérdés pedig annyi volt, hogy szeretjük-e sminkelni magunkat. Erre a kérdésre 'nem' is lehet a válasz, szóval nem látom a problémádat.

2016. ápr. 2. 18:33
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

11-es, valami hiányzik nálad.

BÁRMILYEN szó lehet lenéző, ha úgy használod, és ő úgy használta. Szövegkörnyezettől függ.

Az a baj vele, ha nem tudnál olvasni a sorok közt, hogy az ilyenek tipikusan azért válaszolnak, hogy mekkora faaszagyerekek, hogy nem "kenegetik" magukat.

Komolyan mondom, örülök, ha találtál magadnak olyan környezetet és emberi társaságot, ahol ismeretlen fogalom a lenézés, a belepofázás és az egyén jobbnak való beállítása egy nevetséges kis dolog által. Becsüld meg.

2016. ápr. 2. 20:13
 13/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Jaj 12-es,nem kell kiborulni. :)

Abszolút nem lenézően mondtam!

Csak leírtam,hogy alkalmakkor szeretem magam KENEGETNI=sminkelni,sőt még pinglásnak is szokták hívni.

Hétköznap pedig nem nagyon szeretek,ennyi.

2016. ápr. 2. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as, nem hiszem, hogy rád gondolt, sokkal inkább rám. Én voltam a 8-as, de a 11-es is. Szóval okkal és alappal védtem meg magam, hiszen hadd tudjam már jobban, hogy miért használok egy kifejezést a válaszomban, és egyáltalán nem lenézőnek szántam.

Amikor utoljára ellenőriztem, még nem nagyon voltak olyan emberek, akik egy forgalmas utca falának támaszkodva figyelték, és kiröhögték a sminket viselő embereket - én sem tartozom közéjük.

2016. ápr. 3. 02:08
 15/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Jah,én is kenegetést írtam. :D

Szerintem ez lényegtelen,de mindegy,ki hogyan fejezi ki magát.

2016. ápr. 3. 14:05
 16/20 A kérdező kommentje:

igaz! ;)

Én is néha kenegetésnek hívom...

Am. én se szoktam magam sminkelni (ez egyrészt azért van mert 13 évesen szerintem amúgyis fiatal vagyok hozzá...)

pesze van olyan barinőm aki szokta magát :D és nagyon jó áll neki. ő is 13 éves.

egyszer szemceruzával kifestett egy másik barátnőm. azóta kerülöm a szemceruzákat :D

Úgy néztem ki mindha behúztak volna nekem egyet

2016. ápr. 3. 21:32
 17/20 anonim válasza:

Én nem szoktam magam sminkeln, mert nincs pattanásom(max néha 1-2) és a szempillám is hosszú és sött színű. Ha valaki ilyen tipusú, akkor szerintem nincs értelme sminkelni.

Meg például ha a suliban testnevelés van, akkor az izzadtságtól elfolyik a szempillaspirál, vagy ha megsérülsz és sírni kezdesz stb..

A bőrnek is rosszat tesz. Én nem vagyok jóban vele, de ez csak az én véleményem. :)

2016. ápr. 10. 20:58
 18/20 A kérdező kommentje:

nem csak a tiéd...

nekem egyszer kényszerített a barátnőm arra h had sminkeljen ki. Megengedtem neki...

mikor le akartuk mosni, a sminklemosó a szemembe ment, és azóta a közelébe se megyek...

Többet bisztos nem sminkeltetem ki magam akármenyire könyörög a haverom... :D Max szempilla spirál, amit nem kell lemosni... de több nem!!!

2016. ápr. 11. 17:01
 19/20 anonim válasza:
igen én szeretem. szempillaspirál egy kis korektor szem ceruca és ennyi 3 perc alatt ellehet késziteni:)
2016. ápr. 13. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Nem nekem való, kipróbáltam, de azon kívül, hogy úgy érzem, hogy nem kap levegőt a bőröm, semmi nem változott.

Egy ideig voltak dolgaim, néha használtam is, de inkább rászoktam a természetes dolgokra. Ricinusolaj a szempillákra, bőrre olivaolaj, ennyi.

2016. máj. 1. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!