Mit lehet tenni piercing melletti gyulladással?
Figyelt kérdés
Szúrás után 1-2 héttel begyulladt a tragus piercingem, és a gyulladás azóta se múlt el. Már 5 hónapja van szúrva, de még mindig be van gyulladva, egy pukli van a piercing mellett. Ha véletlenül belenyúlok vagy rajta alszok még jobban begyullad. Betadine-t és hidrogén-peroxidot is használtam rá, de egyik sem segített. Mit csinálhatnék? A többi piercingemmel (helix, orr) semmi baj nem volt.2016. márc. 25. 19:11
1/5 Sunshinedoll válasza:
Próbáld alkohollal kenegetni, nekem az mindig jobban bevált, mint a betadine
2/5 anonim válasza:
Én visszamennék oda, ahol csináltattam, és ott érdeklődnék.
4/5 anonim válasza:
Jaja, Octenisept midnenképp
Vagy ha egy kis piros/lila, általában fájdalommentes kis dudor az lehet vadhús is, én szalicil oldattal szárítottam le, vagy a piercinges le is metszi neked (nem olyan fájdalmas, csak utána s**r kenegetni szalicillel a sebet.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez ilyen pirosas. Eddig csak dudor volt, de pár napja elszíneződött.
2016. márc. 26. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!