Szerintetek ekkora hasba hogy mutatna a köldök piercing?
2016. márc. 24. 12:45
1/11 anonim válasza:
Szerintem ez már nagy hozzá. Amúgy sem fekve kellene fotózni, mert ha berakatod, nem csak vízszintbe fordulva fogsz lebegni a világban.
2/11 anonim válasza:
Szerintem jól mutatna. A köldök piercinget eredetileg amúgy sem a csontkollekciók hordták. Nagyobb pocakban is tud jól kinézni, ha az esztétikus, arányos, és a kép alapján neked van derekad, tehát szerintem fel tudná dobni egy piercing.
3/11 Sunshinedoll válasza:
Jól, ez nem nagy has. Teljesen átlagos.
4/11 anonim válasza:
Nem nagy... legalábbis így fekve normálisnak tűnik, de olyan semmilyen, piercing meg felhívja a figyelmet a testrészre, és nyilván ez akkor érdemes ha van mire felhívni a figyelmet, mondjuk egy szép lapos sportos hason jó. Neked sem sok kéne hogy ilyen hasad legyen... szóval szerintem először azzal foglalkozz, aztán jól fog mutatni a piercing is.
5/11 anonim válasza:
Szerintem meg ha neked tetszik és jól éreznéd magad vele, akkor csináltass. Ne mások véleményével foglalkozz, a te tested.
6/11 anonim válasza:
Ez egy vonzó, nőies has! Szóval nem értem a kérdést! :D
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszene. Cuki has ez. ;)
8/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen okés, még kimondottan duci lányokat is láttam kiknek jól állt. Úgyis legtöbbször te fogod látni akkor meg nem mindegy ki szerint túl nagy hozzá a hasad?
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) igazából senki nem mondta hogy tul nagy de en eddig csak sovany es nagyon lapos hasu lanyokon lattam..régóta szerettem volna csak nem tudtam hogy az en hasamba hogyan mutatna
2016. márc. 26. 19:15
10/11 anonim válasza:
Nem csak nekik van, csak gondolom a ducik nem mutogatják annyira, ők inkább maguknak csináltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!