Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányoknak miért van szükségü...

A lányoknak miért van szükségük olyan mű dolgokra mint például a műszempilla?

Figyelt kérdés

2016. márc. 22. 20:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint azért szeretem a műszempillát, mert sokkal szebb lesz tőle a tekintete, mint bármilyen szempillaspiráltól. Szóval az egész fejem sokkal jobban néz ki tőle. Természetesen nem a seprűszerű műszempillát kell gondolni, mert az nekem se tetszik.

És úgy általában azért szeretjük az ilyen mű dolgokat, mert jobban érezzük magunkat a bőrünkön tőlük. Én így vagyok a műszempillával, más meg a műkörömmel.

2016. márc. 22. 20:52
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
mert ezektől lesznek 'szebbek'. az más kérdés, hogy valakinek nincs ízlése/esze és túlzásokba esik a félméteres műszempillával meg a rikító strasszos karmokkal..
2016. márc. 22. 22:23
 3/25 anonim ***** válasza:
Nekem nincs.
2016. márc. 23. 08:33
 4/25 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
Komolyan a lányok már nem szerethetnek semmit anélkül, hogy ne legyenek lealázva meg számon kérve. Azért hordunk műszempillát, hogy azokat rebegtetve el tudjunk röpködni a hülyeségetek elől.
2016. márc. 23. 15:46
 5/25 A kérdező kommentje:

ööö.. csak egy normális kérdést tettem fel. nem tudom ebben mi a megalázás vagy a számonkérés? ha te úgy érzed jól magad, akkor nyugodtan lehet egy méteres is szivi.;)

de én inkább maradnék a természetesen szép lányoknál.:)

köszi a válaszokat.

2016. márc. 23. 15:53
 6/25 anonim ***** válasza:
95%

Ja, tudjuk, a pasiknak a természetes jön be amit kb így képzelnek el...: [link]

Csak hogy ezen bőven van smink, anélkül látnád el is szörnyednél. Mármint sok nőnek semmi szempillája, bőrhibák, nem egyszínű bőr, sötét árkok a szem alatt, a szemöldök sem így néz ki mint a képen természetes állapotban hanem összevissza, hiányos, alig van vagy épp 3x ilyen vastag. Szóval hagyjuk azt hogy a pasiknak a természetes jön be.

2016. márc. 23. 17:46
 7/25 anonim ***** válasza:

Ebben az a lenézés, hogy hozzáteszed, neked mi tetszik. Mintha annak mérvadónak kellene lennie. Mintha büntetésnek szánnád, hogy téged nem érdekel a pilla.

Majd egyszer rájössz, hogy le van szarva, mit gondolsz.

2016. márc. 23. 18:22
 8/25 anonim ***** válasza:

Mert sok férfinek bejön,azért. Mondjuk én pont nem hordok,de csak mert zavarja a szememet. Amikor volt,imadta a pasim.

És ha már mű dolgok,akkor elárulom h sok férfinak tetszenek a műmellek (miért? Mert tökéletesen állnak,még ha mű is),a póthaj (bár hozzányúlni nem szeretnek,de ha az összképet nézik,akkor tetszik nekik), a műköröm (mondjuk erre kevés példát hallottam), és egy csomó más mű vagy mesterkélt dolog,ami egy nőnek kényelmetlen-lásd magassarkútól feldagadt láb, szemfestéktől begyulladt szem stb.

Én a mű dolgok közül hosszú távon csak a póthajat próbáltam. Akinek tetszeni akartam annak bejött.

2016. márc. 23. 18:43
 9/25 A kérdező kommentje:

# 6

de attól mé a linkelt lány természetesen néz ki, csak elfedte a hibáit. szerintem azért van különbség, hogy valamennyi sminkkel természetesen néz ki, vagy úgy néz ki, mint egy prostituált.

én csak azután írtam le, hogy nekem mi jön be, miután az egyik válaszoló "beszólt".

továbbra is azt mondom, hogy ez nem lenézés. lenézés az, ha nem jön be és ki merem jelenteni?

7-es kár volt akkor ide írnod.

2016. márc. 24. 10:29
 10/25 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem veszekedni akarok, de most csak leírom, hogy miért a kevés sminket szeretem.

persze jó, ha egy lány ad magára és a szépségére, de tegyük fel kisminkeli magát, elfedi a hibáit, műszempilla.

ha lemossa a sminket, leveszi a műszempillát, ami ugye nem az övé, (lehet, anélkül semmi szempillája nincsen, de legalább a sajátja), lehet megijednék tőle annyira nem hasonlít, sminkeltávolítás után.

2016. márc. 24. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!