Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Soros műszempilla? Segítség!

Soros műszempilla? Segítség!

Figyelt kérdés
Soros műszempillát rendeltem.2hét mire megérkezik. Sok mindent olvasgattam. Szóval. Ebayről rendeltem olyan műszempillát amibe 10db van. Rendeltem hozzá még DUO műszempilla ragasztót is. Szóval a kérdéseim. Lesz-e tőle bajom? Kell-e aggódnom? Aludhatok-e benne? Mikor kell leszednem? ÉS mivel kell leszedni majd? Köszönöm a segítségeket! (előre is)

2016. márc. 6. 20:26
 1/5 anonim válasza:
Nem lessz tőle bajod.Aludhatsz benne,de valószínű,hogy el fekszed vagy le esik.Én csak le szoktam huzni ha már meguntam.
2016. márc. 6. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, elvileg aludhatsz benne, de soros műszempilla alkalmakra való, vagyis amikor sminkelsz felteszed, aztán mikor mosod le a sminket akkor leszeded. Egyszerűen megfogod az egyik végét és lehúzod. Ha vigyázol rá, akkor többször használható.
2016. márc. 6. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod, nekem is jött nem 1 doboz soros meg tincses..és semmi bajom!Olyan mintha boltba vennéd meg
2016. márc. 9. 11:59
 4/5 molnaremese01 válasza:

Az ebayról rendelt DUO ragasztó egytől-egyig hamis. Nem a műszempillától lesz bajod, hanem a ragasztótól :( :(

Valószínű szintetikus kínai műszempillát rendeltél, ugye? Azok vannak 10-es párokban az ebay-on. Hát nem akarlak elkeseríteni, de azok szintetikusak.

Én inkább természetes műszempillát vennék a helyedben és nem ebay-ról vásárolnék DUO ragasztót. Itthon ugyan ennyiért megkapsz mindent, csak sokkal jobb minőséget.

2016. máj. 26. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A Duo ragasztok valóban nem jók,én olyat vettem ebayról amit itthon több ft-ért árulnak!
2016. máj. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!