Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi értelme van a szempillaspir...

Mi értelme van a szempillaspirálnak?

Figyelt kérdés

Nem használok magában szempillaspirált, mert szerintem csúnya, akkor szoktam felrakni, amikor mellé húzok egy vékony tusvonalat, úgy összhangban teljesen más, de magában csúnyább mint ha ki sem festem. Linkelek pár képet, az lenne a kérdésem, hogy csak szerintem csúnyábbak, mint ha ki sem lenne festve?

[link]

[link]

[link]

Kivétel van persze, aki nagyon szépen ki tudja festeni, vagy könnyen festhető szempillái vannak, de azoknak amiket mutattam mi értelme van?

2016. márc. 18. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van értelme, neked is sokkal hosszabbnak tűnnek a pilláid. Az a probléma, hogy néhol elég csomós+össze van ragadva. Utólag fésüld át egy tiszta spirálos kefével/fogkefével. Jól bevált "trükk", úgy mindjárt esztétikusabb lesz.
2016. márc. 18. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom, hátha..:) egyébként a képeken nem az én szemem van, az interneten nézegettem és akkor szembesültem vele, hogy nem csak nekem lesz ilyen
2016. márc. 18. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát az 1. meg az utolsó borzalmas, de ez valószínűleg a csaj bénasága. az én szemem sokat dob a spirál, mert én jól ki tudom festeni és nem 3 darab összeaszott rovarláb lesz. meg kell tanulni sminkelni, ennyi. semminek sincs értelme, ha nem tudod használni.
2016. márc. 19. 00:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy ahogy nézegetem a képeket, meg ahogy látom az embereket nap, mint nap,nagyon sokaknak ilyen a szempillájuk. És az enyém is mindig nagyon béna lesz, de már tényleg nem tudom mit rontok el, vagy mit csinálok rosszul.
2016. márc. 19. 00:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
használj szilikonkefés spirált, szerintem egyedül azok érnek valamit. és sajna és szép szempillafestés nem 10 mp.. nekem mindig beszólnak, hogy mit szöszölök olyan sokáig a szempilláimmal, de csak így lesz szép. gyakorolj.
2016. márc. 19. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó szempillaspirál + jó technika kell, úgy nem lesz ilyen...
2016. márc. 19. 09:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Szilikonkefeseim is vannak. Utolso elotti te mit csinalsz vele olyan sokaig? Ugy ertem en azt vettem eszre, hogy ha ketszer haromszor gyorsan vegighuzom a spiralt elviselhetobb lesz mint ha tiz percig kenegetem, fesulgetem, minel tovabb csinalom annal rosszabb. Erdekelne a technikad:) jo lenne rajonni kit rontok el. Nezegettem videokat is, sokaknak ott sem lesz szep, akinek meg igen, pont azzal a technikaval, mozdulatokkal csinalja mint en. Szoval mar tenyleg nem tudom..
2016. márc. 19. 14:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Mit*
2016. márc. 19. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

hát én úgy szoktam, hogy kicsit oldalra is mozgatom, fésülgetem, hogy ne tapadjanak össze a pillák és igyekszem nem túl sok festéket használni. bele lehet mártani többször is, csak egyszerre ne vigyél fel sokat, inkább apránként építgesd az oldalra ill. felfelé irányuló mozdulatokkal. miután megszáradt rajta a festék, már ne festegesd, hanem hagyd. nehéz elmondani, de kb ennyi, de én már kb 12 éve festem a szempilláimat, volt időm kitapasztalni haha.

ez a kedvenc spirálom amúgy:

[link]

2016. márc. 19. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! :) Próbálkozok vele. Bár már énis jó pár éve sminkelek, de ez a szempilla dolog nem akar össze jönni, amit egyszerűen nem is értek..:D Ezért szoktam úgy, hogy húzok egy vékony tusvonalat és mivel akkor nem annyira a szempilláimon van a hangsúly így átmegyek rajta és nincs vele gond. Alapozni tudok, szemöldököt festeni tudok, szemhéjat festeni tudok, tusvonalat is tudok húzni 5 perc alatt és a legkönnyebb lépéssel bénázok, hihetetlen:D
2016. márc. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!