Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó helyre lett...

Szerintetek jó helyre lett szúrva a piercingem?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam szúratni orr piercinget. Később karikát szeretnék majd, de elsőre csavaros köveset rakott be a piercinges. Mondtam, hogy majd karikát szeretnék, mondta, hogy akkor lejjebb szúrja. Méretet is mondtam neki. Viszont amikor bejelölte a pöttyöt nekem alacsonynak tűnt nagyon. De azt mondta, hogy ez pont olyan méret, ami 0,8-as karikához jó. Szerintetek csak én látom alacsonynak, mert aki csak köveset szeretne annak eleve feljebb szúrják? Vagy tényleg szúrhatta túl alacsonyan? Mivel pálcazáras karikám van nem tudom hozzámérni az orromhoz, csak ránézésre tűnik alacsonynak.
2016. márc. 18. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Es ezt szerinted kep nelkul megmondja valaki?
2016. márc. 18. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
kép nélkül nem tudjuk megmondani... nekem asszerint jelölte be hogy hol legyen, hogy hol nézne ki jól. megnéztem, én is úgy akartam, oda szúrta. van több méretű piercing, nem kell ahhoz igazítani...
2016. márc. 19. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!