Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hivatalosan hány éves kortól...

Hivatalosan hány éves kortól lehet piercingem?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mikortól megengedett, és hogy az orrba karika formájú pc nagyon fájna-e? Illetve, hogy a szüleim nagyon a piercingek ellen vannak, viszont én szeretnék, de még az ő beleegyezésük is kellene ugyebár... Köszi előre is!:)

2016. febr. 24. 17:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Illetve, hogy kb. mennyibe kerülne? Ilyesmire gondolok:

[link]

2016. febr. 24. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Valahol akár papírt is aláiratnak a szülővel ,hogy beleegyezett ,máshol nem érdekel senkit, hány éves vagy.

Beszéld meg szüleiddel, de szerintem 16-17 éves korig bőven "ráérnél" csináltatni - de mindenkép gondold át, valóban kell-e neked.

Ha jó lcsinálják ,akkor apiercing behelyezése nem fáj, kellemetlen, érzed, nem fájdalmas - lejegelik...

2016. febr. 24. 18:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a segítséget!:D Hát igazából ráérnék, tudom, de már rengetegszer átgondoltam és szeretnék. Viszont ha szülői belegyezés kell, az kellemetlen, mert szerintem nem engednék xD Meg hát igen, meg kell találni a jó helyet... Köszi! :)
2016. febr. 24. 18:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Éés 15 évesen még nagyon korai lenne? :D Mert a fájdalom nem érdekel, csak nem szeretném, ha mások elítélnének miatta... Vagy esetleg ha nem engedik meg, és úgy csináltatom meg, akkor nagyon ki fognak nyírni?
2016. febr. 24. 18:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja és belövés, vagy tűvel lyukasztás?
2016. febr. 24. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom, várj nyárig, nyár elejéig. Addig akár photoshoppal megnézheted, hogy néznél ki piercinggel, hol lenne a legjobb...

Szerintem semmiképp se csináltass a szüleid beleegyezése nélkül.

Szeritnem a szúrást válaszd.

2016. febr. 24. 20:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, írok privátban!
2016. febr. 24. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én azt ajánlom, hogy vegyél berakhatós orrkarikát aminél nem kell átszúrni az orrod. Hordd egy kicsit, gondold át, hogy tetszik-e, hogy hosszútávon megéri-e, és ha tetszik, akkor vágj bele. :)

2016. febr. 24. 21:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, nem rossz ötlet, csak hát nem tudom... Nekem annyira nem fekszik, hogy ilyen kamu piercinggel villogjak :D Az nyilván nem olyan, mintha a bőrödet szúrnák át. Én pedig azt szeretném. Persze arra, hogy megnézzem hogy áll, tökéletes az :D Csak hát abban azért nem igazán mászkálnék, annyira kamu :D
2016. febr. 24. 21:46
 10/12 anonim válasza:
Szia 15 eves lany vagyok. 3honapja van piercingem. Nekem azt ajanlottak hogy eloszor egy kis kovet raknak be csavaros a vege. Es ugy nem fog fajni annyira. 1honap utan akar visszamesz es kicserelik, vagy otthon magadnak. Amugy lefagytasztjak az orrod marmint sprayt fujnak ra. Es en a szurast ajanlom. Egyaltalan nem fajt csak hat utana kellemetlen erzes volt. Szuleim nekem sem szerettek volna annyira, de nyaggasd meg oket. Sok sikert:D:)
2016. márc. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!