Hivatalosan hány éves kortól lehet piercingem?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mikortól megengedett, és hogy az orrba karika formájú pc nagyon fájna-e? Illetve, hogy a szüleim nagyon a piercingek ellen vannak, viszont én szeretnék, de még az ő beleegyezésük is kellene ugyebár... Köszi előre is!:)2016. febr. 24. 17:52
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát végül is lemondtam róla, mert ebből is csak egy nagy veszekedés lenne, és sose engednék meg, mint ahogy semmit. Mindegy, ez van, beletörődtem :/ Köszönöm a tanácsokat! :)
2016. márc. 3. 18:38
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne mondj le róla :) Az én szüleim is ellenzik a piercinget, az anyukám egyenesen undorítónak tartja, mégis belement, hogy nekem legyen, mert látja rajtam, hogy mennyire szeretném (Sőt, abba is belement, hogy elkísér). Meg aztán nem a szüleid fogják hordani hanem te, és ha nem tetszik akkor ki is veheted később.
Viszont ennyi idősen tényleg várj vele kicsit. Ha mondjuk fél év múlva is tetszik és szeretnéd akkor csináltasd meg. Inkább később legyen egy szép piercinged mint most egy, amit aztán megbánsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!