Valaki mondjon nekem nagyon jó smink termékeket ?
a krémmánia oldalát én is tudom neked ajánlani, ott pont ezeket tudod megnézni
ki tudod választani a kategóriát, aztán a legnépszerűbbeket és az értékelések, vélemények és az ára alapján el tudod dönteni, hogy neked melyik tetszik
azért én is írok párat, ami nem bőrtípusfüggő
rúzs: az essence és a rimmel jó, nem is drága és nagy a színválaszték, de nem valami tartós
nekem a kedvenc drogériás rúzsom a maybelline color sensational (csak 1 van eddig, de glamour napokon kuponnal biztos veszek még)
tus: gélesből a Maybelline Eye Studio Lasting Drama szerintem a legjobb és nagyon nagyon sokáig elég, hiába tűnik kicsinek a tégelye
intenzív a színe, nem fog a nap folyamán lekopni, elkenődni és használni se nehéz
ha nagyon sietek vagy csak valami kicsit visszafogottabbra vágyok, akkor L'Oreal So Couture Super Liner
ez is nagyon jó, nem kenődik el, nagyon könnyű használni, így gyorsan lehet vele végezni
púderből nekem a Catrice All Matt Plus Mattító Púder vált be, ez számomra eddig a legtartósabb
korrektorból a Catrice Camouflage Tégelyes Korrektor a legjobb fedésű drogériás viszonylatban, bőrhibákra nagyon jó
alapozót és krémet nem tudok ajánlani, mert az nagyon bőrrtípusfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!