Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Már kiskorom óta van fülbevaló...

Már kiskorom óta van fülbevalóm. Ha most kivenném több hétre mennyi idő alatt nőne vissza? Egyáltalán benőne?

Figyelt kérdés
21 vk
2008. szept. 20. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem de próba szrencse:)

Ám mért akarodkivenni?

2008. szept. 20. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak még születésekor kifúrták a fülét, aztán tinikorában nem volt divat a fülbevaló, kivette, és már én voltan tini, amikor újra hordani kezdte. Probléma nélkül be tudta tenni a fülébe majdnem húsz évnyi szünet után.
2008. szept. 20. 18:08
 3/11 A kérdező kommentje:

KÍváncsiság:).Meg azért mert tervezek orrpiercinget és kíváncsi vagyok ha ott is ennyi időt tölt az ékszer ...vénasszonyként be nő-e majd:)

Vagy így marad?

Ezért érdekelne, hogy van ez a fülnél.Elvégre az is piercing.

2008. szept. 20. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
1. válaszol vok..nekem nincs orrpiercingem..de am ugy tom h az pár nap alatt(sőt hallottam már olyat is h pár ora alatt)is betud forrni.. de gondolom azért mert annak má a szerkezete(porcos).
2008. szept. 20. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

a füled nem fog beforrni, több mint 2 éve rendszeresen nem hordok fülbevalót és nincs vele baj. A piercing viszont másabb. Az is hamar beforr, de annak ott marad a helye.. Nekem a számban volt 3 évig, kivettem és igaz már nem tudnám visszatenni, de még mindig lyukas a fejem:)

Egyik ismerős az orrával járt ugyanígy, mint én a számmal.

2008. szept. 20. 18:44
 6/11 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem 3 éves koromban fúrták ki a fülem. Kb 2 évig hordtam fülbevalót, utána egyáltalán, és 18 éves koromban simán be tudtam rakni egyet.

2008. szept. 20. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia tuti nem forr össze a fül, és semhordok már évek óta, kb félévente berakok egyet egy napra és ennyi. Viszont a piercing az más. Az pár óra alatt össze tud forrni. Én az orromból ugyan nem tudom kivenni, de a köldökömmel már jártam úgy, hogy kivettem, beleraktam alkoholba 1órára, és utána már nem ment vissza olyan simán.
2008. szept. 20. 21:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem már elég régóta nincs a fülemben fülbevaló...szerintem nem nöne be olyan hamar h ha kisskorodtól kezdve van...
2008. szept. 20. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az mar soha nem no be!
2008. szept. 21. 02:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
elmondom, nekem mi volt. kb. 9 éve nem hordok fülbevalót, csak kb.évente egyszer 1 napra, hogy ne gyógyuljon be, de most, mikor újra be akartam rakni, nem nagyon ment és alig láttam a lyuk helyét is, és aztán azt hiszem sikerült újra átszúrnom mert nagyon fájt és napokig piros volt ott és égett, minden bajom volt. 1-2 napja már egész jól elvagyok vele, de többet nem hagyom így benőni:)
2008. szept. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!