Debrecenben hol tudok olcsón eredeti nagy márkás parfümöket venni?
Figyelt kérdés
Pl. mert el van törve a kupakja vagy a csomagolása sérült.. ezeket olcsóbban adják, De hol tudok ilyet venni?
és mennyivel olcsóbbak? Pl armani, D&G, DIOR ...
2008. szept. 20. 15:40
1/4 anonim válasza:
SEHOL!!:) Vegyél drágát a Douglasban v a Müllerben!
Pesten láttam ilyen törötteket a Józsefvárosi piacon ,de nagyon szarul néztek ki,folyt...én nem vennék ilyet, csak minőségi parfümöt. Vagy vegyél olcsót, de ne töröttet sztem!
2/4 anonim válasza:
Miért akar mindenki olcsón drága parfümöt venni? A márkás parfümök azért drágák mert márkásak, ezeknek ez az áruk... Ha valaki nem tudja megvenni, akkor ne akarjon nagyzolni márkással... Az olcsó parfüm nem márkás, ennyi. Csak kevesen tudnak kifogni egy apró hibás drága terméket olcsón.
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Én láttam, hogy vannak online parfümériák, ahol eredetiek a parfümök és mégis olcsóbbak, mint mondjuk a Douglasben.
Ezek azok:
www.parfumcenter.hu
www.parfumplaza.hu
4/4 anonim válasza:
Peste a 4 tigrisen lehet venni eredetit igaz szar a flakonja de a cucc eredeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!