Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Debrecenben nem...

Hol lehet Debrecenben nem eredeti Louis Vuitton táskát venni?

Figyelt kérdés
Sűrgös lenne!! Aki tud vmit az írjon!
2009. nov. 12. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát Debrecenbe én se találtam,de Pesten a westendbe van:DNa meg OLaszországba:D
2009. nov. 12. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a kérdést esküszöm mintha én írtam volna :D

Minden stimmel..

De eddig még énse láttam sehol..:S:S

Ha megyek pestre belátogatok a Westendbe :D

2009. nov. 12. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Látogassatok is:D

Én egy hete voltam.....hmmmmm eszméletlen.Meg amilyen cipők vannak.......na a Guccikról ne is beszéljünk.

2009. nov. 12. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
internet????!!!!
2009. nov. 12. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj!

Szerintem inkább vegyél egy egy márkás,de nem olyan drága(Converse,Lacoste stb.),de szép, EREDETI táskát,minthogy egy olcsó utánzatot.Hidd el személyes tapasztalat:

Az egyik barátnőm vett magának (mint utólag kiderült) a Westendben egy LV Speedy 30-as táskát ( [link] ),gondolván,hogy ,,Húú!Milyen menő leszek!Biztos irigykedni fognak rám a csajok!".Nem így lett.A táskán még a(z ismerős) fiúk is észrevették,hogy nem eredeti,pedig nekik aztán 1általán nincs szemük ehhez...

Cikizték is utána rendesen a csajt.Az utcán is nem1szer volt, hogy (főleg lányok) összesúgtak a csajszi háta mögött..Nagyon gáz volt.

Azóta egyszer sem használta azt a táskát..

20/L

2009. nov. 13. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem is azt hogy felismerik a táskán hogy hamis, hanem inkább látni az embereken, hogy ki engedheti meg magának. A táskákon nagyon nehéz észrevenni a különbséget, de én jaj soha nem hordanék hamisat:D szerintem mindenki megszólja azokat akik hamissal járkálnak...
2009. nov. 14. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Basszus én egész eddig úgy olvastam a kérdést hogy eredeti.pffff.na szóval a wetendbe eredetik vannak amire én gondoltam.Aki felveszi a bóvlit tök ratyi ember.Nekem is van gucci-m is.de van pl no name táskám is ami egy újságba volt.és tök jó.Annyi pénzért amennyiért megveszed a bóvli LV táskát ,olyanokat vehetsz hogy szemed-szád tátva marad.
2009. nov. 14. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
OMG énse olvastam még h nem eredeti..eredetit olvastam :D:D
2009. nov. 15. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A westendben van eredeti? HOl? Van ott Louis Vuitton üzlet? Mert csak a Louis Vuitton üzletben lehet eredetit kapni, máshol nem, még akkor sem, ha húsz ezer egy táska boltban. Nem eredeti. Aki ért hozzá látja, aki meg nem ért hozzá, az úgy sem fogja menőnek tartani, még akkor sem ha valóban eredeti. A hamis táska arra jó, hogy beégesd magad.
2009. nov. 21. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet megkülönböztetni hogy eredeti avagy hamis? :D
2009. nov. 22. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!