Catrice alapozo?
Hali!
Kremmanian is olvastam mar velemenyeket, de itt is szeretnek nehany tapasztalatot kerni a Catrice All Matt Plus alapozojarol. Ezt szeretnem megvenni, de szerintetek mekkora a fedese, ragadosan vagy szepen fel lehet-e vinni es eleg vilagos szinben van-e? De barmit leirhattok rola, amit gondoltok.
Koszi :)
Szia.
Nincs sok árnyalatban, a legvilágosabb, amit venni tudsz, az a 010 Light Beige. Szerintem a fedése közepes, nem árt mellé korrektort is használni. Szépen fel lehet vinni, de az elején eléggé arckrém hatása van, viszont miután beszívódott, már egészen normálisan néz ki. Persze ezek csak az én tapasztalataim, egyébként vegyes típusú, nagyon fehér arcbőröm van.
Ha esetleg valaki tud fehérebb, drogériában is kapható alapozót ajánlani, azt megköszönném. (Bocsi az off-ért)
Koszi:)
Semmi baj, en is keresnek akkor vilagosabbat. Es milyen alapozot ajanlotok zsiros borre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!