Catrice alapozó és púder vélemény?
Igazából még sosem használtam alapozót hosszú távon, elég száraz a bőröm, valamennyire zsíros is, fénylik.
Amit kipróbáltam az Avonos Color Trend mezei volt, de nem az enyém, hát elég béna volt.:D
Szerintetek milyen ez az alapozó-púder? Jól fed? Nem emeli ki nagyon a pattanásokat? Melyik fajtát érdemes kipróbálnom?
Ha Catrice, és ahogy értem, kombinált bőrtípusod van (foltokban száraz, azonban a t zónában[homlok, orr, áll] fénylik) akkor Velvet finish, ha kevesebb fedést és mattosítást szeretnél, Nude illusion. Púdert az átlátszó verziókat ajánlanám, a Prime and fine vízálló púdere jól fixál.
Egy jó tanács, ha pattanásokat akarsz eltüntetni azt ne az alapozóddal akard, válassz inkább egy könnyebb fedésű alapozót és egy camouflage korrektort(szintén Catricenél kapható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!