Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szerintetek a legjobb...

Melyik szerintetek a legjobb alapozó és púder? Mit ajánlanátok? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Elég zsíros bőröm van, és sokszor pattanásos is. Szeretnék egy olyan alapozót aminek a fedése is jó, sokáig fenn is van, és nem lesz pár óra után az egész arcom narancssárga foltos, de kb úgy minthha hámlana vagy nem tudom.. Krémmánián néztem a top-ot, ami a MAYBELLINE AFFINITONE ALAPOZÓ volt. Ugyan ezt használom kb fél éve, de nagyon nem vagyok megelégede vele. Kb 30 p múlva mintha rajtam se lenne, és nagyon csúnyán foltos az arcom. Mintha valami nem is tudom mit kentem volna rá... Fedése se az igazi. A száraz területeket nagyon kihangsúlyozza...

Púderem sem volt az igazi, de most kifogyott és szeretnék egy jót venni. A Rimmel matte új púderében gondolkozok, de ha mást ajánlanátok, v erről véleményt.. bármi jó csak írjatok, minél többen!:)

2015. júl. 7. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Rendesen arcot tisztítasz, aláhidratálsz előtte?
2015. júl. 7. 00:30
 2/5 A kérdező kommentje:
igen..:/ de ahogy olvastam a hozzászólásokat, nem csak nekem volt ilyen problémám vele.
2015. júl. 7. 00:35
 3/5 piriiiii ***** válasza:

Én habállagú essence soft touch mousse alapozót használok, eléggé szimpatikus és nem is volt drága. Esküszöm, hogy szebb tőle a bőröm, mintha nem csak takarna, hanem ápolna is.

A habos alapozókról amúgy is jó a véleményem, sajnos a krémállagúak közt vannak rossz tapasztalataim (a narancssárga szín miatt).

2015. júl. 7. 01:02
 4/5 piriiiii ***** válasza:
Viszont a szárazságot nyilván ez is hangsúlyozza, ezt nem lehet eltüntetni alapozóval, csak úgy, ha hidratálod az arcodat. Amúgy se jó, ha száraz a bőröd.
2015. júl. 7. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Zsíros bőrre nekem jó volt egyrészt a Vichytől a Normaderm, ami egy könnyű állagú cucc. Púder kell rá, vagy naponta többször lehet újra kenni.

Most nyáron egy kompaktot használok, ez Puppa extreme Matt, ecsettel viszem fel, lehet párszor frissíteni, de elég jól kitart.

Jól fed, de nekem sosem volt, a Macnek némelyik terméke, szalonban segítenek megfelelőt választani.

Ami nekem nem vált be, de ismerős imádja: Shiseido Radiant Lifting, ezt púderezni kell, fed elég rendesen, de nekem túl sok. Amúgy szép ez is, de nekem sok.

2015. júl. 7. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!