Melyik a legjobb alapozó ami viszonylag jó áron van és nem zsírosítja a bőrt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 16:08
1/9 anonim válasza:
Attól függ,neked mi a jó ár.Nekem Estée Lauder Double Wear van 10ezer forint,de cseréne mindent tud.Mattra szárad,a pattanásokat is elfedi,orrfújásnál sem kopik le,15 órát kibír.A legeslegjobb alapozóm,pedig kipróbáltam vagy 15-öt.
2/9 anonim válasza:
Bourjois 123-t használok, jó minőség, zsíros bőrre bevált nekem, szerintem jó áron is van, legalábbis amiket próbáltam ennél olcsóbban azok semmit nem fedtek és annak sok értelme nincs alapozó esetében, pénzkidobás csak olyasmit venni.
3/9 gyilki válasza:
A terranovának van 1 nagyon jó alapozója. Lábazatra is azt szokták a haverjaim felkenni.....viszont nem tudom milyen hatással van a bőrre! Vagy kozmetikai alapozóra gondoltál? Akkor a kérdést úgy kell feltenni!
4/9 anonim válasza:
Jaj,de okosnak hiszed magad kedves 3-as,ne zavarjon,hogy a smink kategóriában van,szerintem rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe összekeverni!
5/9 anonim válasza:
Én is az Estée Lauder Double Wear-re esküszöm! Tényleg drága, de viszont nekem nagyon sokáig tart ki egy üveg (fél évig vagy talán még annál is tovább). Össze sem lehet hasonlítani a pár ezer Ft-os alapozókkal, annyira jól fed, nem látszik meg, egész nap fent marad. Mióta kb. 6 éve egyszer egy újságban lévő termékmintát kipróbáltam ebből (ha ez nincs, az ára miatt valószínűleg sose vettem volna magamtól), azóta ragaszkodom hozzá. Csak egyszer vettem másik márkát, mert spórolni akartam, de nagyon megbántam, mert annyival rosszabb volt. Azóta inkább kifizetem ezt.
6/9 anonim válasza:
Vichy Dermablend korrekcios alapozo - en az Estee Lauder Doublewearrol valtottam erre, mert konnyebb, kevesbe tomi el a porusokat es iszonyu kis mennyisegben hibatlan bababort csinal. Nem mellesleg feleannyiba kerul.
7/9 anonim válasza:
Estée Lauder Double Wear-t hol lehet kapni?:)
8/9 anonim válasza:
Douglasban lehet kapni sok helyen az országban, Pesten az Arénában pedig van spéci Estée Lauder üzlet is. Amikor Glamour hétvége van, olyankor a Douglasban 20% kedvezmény van rá, én ilyenkor szoktam beszerezni. Most lesz megint árprilis 7-9. között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!