Melyik szempillaspirált vegyem meg a Glamour-napokon? (A részletek lent. )
Ez nem teljesen megfelelő válasz a kérdésedre mivel barna spirálokban nem vagyok otthon, de azért megosztom, hátha segít.
Szempillagöndörítőt használsz? Azt a kis fémszerkezetet? Nekem is ez volt a problémám, hogy túl egyenesek a pilláim és hiába göndörítettem a kis eszközzel, sose maradt úgy semmilyen spirállal sem.
Aztán hallottam, hogy a vízálló spirálok megtartják az ívet. Keresgéltem egy kicsit és találtam egy szimpatikusat, hát valami bika erőset találtam! Olyan pilláim lettek tőle, szinte mintha műszempilla lenne, nem ragadnak össze és gyönyörű íves marad amíg le nem szedem (bevallom, volt már 3 nap is). Maybelline The Rocket, a tubusa és a felirat is kék rajta. Viszont mivel ennyire tartós, egy fokkal nehezebb leszedni mint a simákat ami nekem nem probléma, de van akinél panasz. Nem pereg és nem okoz töredezést nálam.
Remélem találsz megfelelőt :)
Köszi szépen, utána fogok olvasni! :) Igen, használok olyan "segédeszközt", mert a szögegyenes nem is kifejezés a szempillámra.
Ne haragudj, hogy nem reagáltam korábban, valamiért még tegnap sem látszódott a válaszod. Zöld ujjat is akartam nyomni, de azt írta ki, hogy már értékeltem. Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!