Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempillaspirált...

Melyik szempillaspirált vegyem meg a Glamour-napokon? (A részletek lent. )

Figyelt kérdés
Barna színűt szeretnék, ami szépen ívesít, hosszabbá teszi a pillát és nem potyog egész nap, akkor sem, ha megdörzsölöm véletlenül. Ne töredezzen tőle a pillám. Most Max Factor Lash Extension Effect szempillaspirált használok, de nem bánnám, ha jobban ívesítene. Egyébként jó, nem tudom, érdemes-e lecserélnem és ha igen, mire.

2016. márc. 5. 03:03
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem teljesen megfelelő válasz a kérdésedre mivel barna spirálokban nem vagyok otthon, de azért megosztom, hátha segít.

Szempillagöndörítőt használsz? Azt a kis fémszerkezetet? Nekem is ez volt a problémám, hogy túl egyenesek a pilláim és hiába göndörítettem a kis eszközzel, sose maradt úgy semmilyen spirállal sem.

Aztán hallottam, hogy a vízálló spirálok megtartják az ívet. Keresgéltem egy kicsit és találtam egy szimpatikusat, hát valami bika erőset találtam! Olyan pilláim lettek tőle, szinte mintha műszempilla lenne, nem ragadnak össze és gyönyörű íves marad amíg le nem szedem (bevallom, volt már 3 nap is). Maybelline The Rocket, a tubusa és a felirat is kék rajta. Viszont mivel ennyire tartós, egy fokkal nehezebb leszedni mint a simákat ami nekem nem probléma, de van akinél panasz. Nem pereg és nem okoz töredezést nálam.

Remélem találsz megfelelőt :)

2016. márc. 8. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, utána fogok olvasni! :) Igen, használok olyan "segédeszközt", mert a szögegyenes nem is kifejezés a szempillámra.

Ne haragudj, hogy nem reagáltam korábban, valamiért még tegnap sem látszódott a válaszod. Zöld ujjat is akartam nyomni, de azt írta ki, hogy már értékeltem. Fura.

2016. márc. 10. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.