Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok miért ilyen gusztustala...

Lányok miért ilyen gusztustalan mostanság a szemöldökötök?

Figyelt kérdés
vagy csak én vagyok az egyetlen pasi akinek a természetes szemöldök tetszik?

2016. márc. 1. 00:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert pont egy B.D. monogrammú haveromnak említettem ugyan ezeket :-D vagyis... nem pont ezt, így, meg ő tuti nem rajong a bozontért, viszont kitelne tőle a kérdés ilyesformán.

Naszóval... rájöttem, hogy nekem igazából az tetszik a legjobban, ha egy kicsit igazítva van. Még egyszer leírom:kicsit. A csajok 90%-a túlságosan vékonyra szedi, stb... a krvás 5-10% hatással van a többire, azok meg még többekre....

2016. márc. 1. 00:29
 12/21 anonim ***** válasza:
A legundorítóbb, amit láttam, hogy a csaj kiszedte a szemöldökét, és egy teljesen más ívet (jóval felette a rendesnek) tetováltatott, utána meg gondolom lusta volt mindig kiszedni, és látszott mind a kettő egymás felett...:D
2016. márc. 1. 05:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

na fiuk ti ám jol néztek ki a sok idétlen séróval és ezt majmolja minden f@sk@ lap

[link]

2016. márc. 1. 06:44
 14/21 anonim ***** válasza:
K.M a monogrammod? :O
2016. márc. 1. 09:34
 15/21 anonim ***** válasza:

*grabs popcorn*

:D

2016. márc. 1. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés mi a gusztustalan..bár sejtem.. :D

Nekem sajnos muszáj rásegítenem egy kis poralapú sminkkel, mert egyszerűen kikopott a szemöldököm több helyen.. Volt egy vírusos megbetegedésem és akkor sikerült ez. Nem túlszedtem vagy ilyesmi, csak picit hézagos. Az íve szerencsére megmaradt.

Nagyjából így kell elképzelni, csak színben nem ekkora a különbség miután nekem nem a sötétítés volt a cél, hanem a kiegészítés.

[link]

2016. márc. 1. 11:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval persze, szép a természetes..ha valakinek eleve szép a szemöldöke.. Viszont van olyan, akinek gyárilag nincsen semmi íve, nos az jobb esetben kozmetikushoz jár, rosszabb esetben maga próbálkozik és elcseszi.
2016. márc. 1. 11:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Divat, ennyi.

Ilyenekre gondolsz amúgy? :D

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek ritka rosszak, de régen se volt másképp, mindig is voltak érdekes szemöldök divatok.

Pl.:

[link]

2016. márc. 1. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Attól,hogy neked nem tetszik,még nem gusztustalan.
2016. márc. 1. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért nem kell általánosítani. Elismerem, hogy rengeteg borzalmas szemöldököt látni mostanság, de pl. én is szedem-festem, mégsem néz ki "gusztustalanul".

[link]

2016. márc. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!