Lányok miért ilyen gusztustalan mostanság a szemöldökötök?
Csak azért kérdeztem, mert pont egy B.D. monogrammú haveromnak említettem ugyan ezeket :-D vagyis... nem pont ezt, így, meg ő tuti nem rajong a bozontért, viszont kitelne tőle a kérdés ilyesformán.
Naszóval... rájöttem, hogy nekem igazából az tetszik a legjobban, ha egy kicsit igazítva van. Még egyszer leírom:kicsit. A csajok 90%-a túlságosan vékonyra szedi, stb... a krvás 5-10% hatással van a többire, azok meg még többekre....
na fiuk ti ám jol néztek ki a sok idétlen séróval és ezt majmolja minden f@sk@ lap
Kérdés mi a gusztustalan..bár sejtem.. :D
Nekem sajnos muszáj rásegítenem egy kis poralapú sminkkel, mert egyszerűen kikopott a szemöldököm több helyen.. Volt egy vírusos megbetegedésem és akkor sikerült ez. Nem túlszedtem vagy ilyesmi, csak picit hézagos. Az íve szerencsére megmaradt.
Nagyjából így kell elképzelni, csak színben nem ekkora a különbség miután nekem nem a sötétítés volt a cél, hanem a kiegészítés.
Azért nem kell általánosítani. Elismerem, hogy rengeteg borzalmas szemöldököt látni mostanság, de pl. én is szedem-festem, mégsem néz ki "gusztustalanul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!