Fiúk! Milyen sminkeket szerettek a lányokon?
Pl.: milyen színű rúzs/szájfény , milyen szemfestés?
Milyen körömlakk..stb. Mi az ami tetszik egy lányon, és jól néz ki? :D
És arra is kíváncsi lennék, hogy milyen illatokat szerettek a lányokon.
Kort is írjatok légyszi!
Én amúgy alapozót nem használok, nagyon visszafogottan sminkelek, na de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Nem tudom, ha már valamilyen sminket felrakok, az alapozás az alap. Nem a vakolat, mert az nem smink.
De a csak szemceruza, hát annál igénytelenebb dolog nincs is.
Kérdező, egész életemben azt olvastam női magazinokban, hogy milyen legyek, milyen ne legyek, mi tetszik a pasikáknak. Meg fog nyomorítani, ha nem lehetsz önmagad. Nekem a kék körömlakk a kedvencem, ha valaki emiatt elájul, az annyit is ér.
Nagyon érdekes képek... Sikerült a világ legrondább csajait kiválasztani, viszont a kérdést egy természetesen egy másik irányba terelni is, hogy milyen rondák a csajok smink nélkül.
Nem érdekelnek, feltettem egy kérdést és arra szeretnék válaszokat!;)
Nem, csak a barátommal lesz egy randink és szeretnék neki tetszeni(jól megjelenni előtte), a pasi elvárásoknak megfelelni. -.-"
De kár, hogy nem lehet törölni egy kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!