Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok D-s műszempilláról tapaszt...

Sok D-s műszempilláról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nekem még az őskorban volt, sima tincses. Azóta már nem tudom követni, hogy hány D-nél tartanak.

Miben mások ezek a műszempillák? Mennyire tartós? Éjszakai hason (szemen) fekvésnél nem deformálódnak el?

A sminket hogyan lehet letisztítani ilyen szempilláknál? Nem oldja a sminklemosó?

Milyen időközönként kell tölteni? A lenövés látványos?

2016. febr. 22. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nekem anyum szempillázik, ő szokott nekem 5D-s pillát csinálni. Kb 3 hetente töltjük. Vízzel szabad csak lemosni a sminket,semmi olajos nem érheti a pillákat, a lenövés kb nem is igazán látszik.

Ő selyempillával csinálja, 0,07-essel, ami vékony, extrakönnyű, puha. A D-k száma azt jelenti, hogy egy pillára hány pilla kerül. Tehát pl nálam az az 5D az annyit jelent, hogy 1 pillára 5 pilla kerül. :) Ettől dúsabbnak hat. Ráadásul vannak ívek is, J,C,D és társai. Nem deformálódnak el, de azért nem árt egy kicsit megfésülgetni a szempillákat naponta, mondjuk egy kimosott szempillaspirállal. Remélem segítettem. :)

2016. febr. 22. 23:05
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszodat :)

Kipróbálnám, de nem biztos, hogy tartósan töltetném, első alkalom után meglátom.

A tincsesnél az volt a gond, hogy éjjel vagy elfordultak, amkor hason aludtam, vagy egyszer álmomban lehuzogattam és méret szerint sorba rendeztem magam mellett. Reggel nem kicsit lepődtem meg...

Ha megdörzsölöm a szemem (akár álmosság miatt), azt hogy viselik az ilyen szempillák?

2016. febr. 22. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Na ez tetszett, ilyet még sose hallottam. :D :)

Egész jól viselik. :) Nekem eléggé viszketős a szemem, van amikor elfeledkezem magamról, és megdörzsölöm, de semmi baja. A régi tincsesnél sokkal-sokkal jobb ez a mostani, és ha nem rengeteg D-s pilla, akkor még rohadtul természetes is. :)

2016. febr. 22. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Az a "rohadtul" csúnyán néz ki ott, de nem tudtam máshogy kifejezni magam. :D Mert tényleg iszonyat szép tud lenni. :)
2016. febr. 22. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Mennyi idő egyébként, amíg felteszik? Természetes hatást szeretnék elérni, nem jetiszemet.

A ragasztást hogy oldják meg? A tincsesnél kellemetlen emlék, hogy néha a szemembe folyt a ragasztó és rettentően csípte. :(

2016. febr. 22. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Hú, hát embere válogatja. Ez függ a vendégtől is, meg attól is, aki csinálja.

Az előkészület annyi, hogy megtörölgetik az ember szemét egy olajmentes lemosóval, utána a szeme alá tesznek ragasztócsíkot, vagy párnát, hogy ne ragadjon össze az alsó és a felső szempilla. Ez kb 2 perc. Utána meg jön a neheze.:) Ha sok pillád van, akkor az beletelhet 2,5 órába is. De általában 1,5 óra alatt végez anyum az embereken. A ragasztás a selyempillán történik, arra teszik a ragasztót, és onnan kb fél milivel a szempillák tövétől rakják fel, szóval nem megy bele a szembe. :) Egyébként nálunk a lányok be szoktak aludni pillázás közben, és csak arra kelnek, hogy már szépséges pilláik vannak. :)

2016. febr. 22. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Mikor nekem kozmetikus csinálta, a szemem kinyitása volt legrosszabb. Összeragadt attól függetlenül,hogy le volt ragasztva.

Illetve nekem remegett a szemem,de 20-30 perc alatt kész is voltam.

2016. febr. 24. 15:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, még egy kérdés eszembe jutott: áztatást hogy bírja? Gondolok itt úszásra, víz alá merülésre. Akár uszodai, akár tengervíz.
2016. febr. 24. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:

20-30 perc alatt kész? Azt hogyan? :O Hol csináltatod?

Az áztatást is eléggé jól bírja, kivéve a sós vizet.

2016. febr. 25. 14:17
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor majd nyaralás előtt leszedetem,ha lesz.

Jövő héten megyek, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz és meddig bírja (milyen gyorsan kell tölteni, mert a hajam/körmöm elég gyorsan nő).

2016. febr. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!