Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó, púder, korrektor?

Alapozó, púder, korrektor?

Figyelt kérdés
Az orrom tele van mitesszerekkel, és problémás a szemem alatt, és a homlokomon a bőr. Eddig korrektort használtam, de attól hamarosan úgy elkez fényleni az arcom, hogy csak na. Van egy alapozóm (Miss sporty) de ha azt felkenem, attól is tisztára fénylek... Tudom, az alapozóra még kellene púder, de az eltömíti a pórusokat, meg annyi réteget nem szeretnék az arcomra kenni. Mit tanácsoltok? Az alapozót egész arcra kell kenni, nekem meg az nem szükséges, csak a fent leírt területeken... szóval? Púder?
2010. márc. 31. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Én először korrektort szoktam rakni az arcomra,azt mindenhova elkenem,aztán meg ilyen púdert rakok rá:

[link]

2010. márc. 31. 16:17
 2/2 anonim válasza:

Van direkt mattosító alapozó, tegyél egy próbát vele. A mitesszereket egy jó alapozó eltakarja. A problémásabb részeken korrektor kell, de figyelj oda, hogy jól el legyen dolgozva. A púder fixálja a sminket, nélküle nincs is igazán értelme sminkelni, 1-2 órán belül eltűnik az egész smink. A pórusokat egyébként már az alapozó is eltömítheti. Inkább az a fontos, hogy amikor hazaérsz, akkor szedd le a sminket jó alaposan.

Nem feltétlenül kell az egész arcot lealapozni, azt elég az alkalmakra tartogatni.

2010. márc. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!