Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Viszonylag olcsó és jó sminkte...

Viszonylag olcsó és jó sminktermékek?

Figyelt kérdés

Megszeretnék tanulni alapsminkeket készíteni itthon, kizárólag saját magamnak és ehhez szeretném kérni segítségeteket.

Tudtok olyan kozmetikai márkát, ami viszonylag olcsó, de szép eredményt lehet vele elérni? Például vettem miss sporty alapozót és nagyon csúnya foltos volt az arcon...

Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

2016. febr. 21. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A kremmania.hu-n érdemes szemezgetni a márkák és termékek között, aztán úgyis hosszas kísérletezés kell majd ahhoz, hogy megtaláld azt, ami neked igazán megfelelő. Vettem én már olyan terméket, amiről mind a neten, mind a környezetemben ódákat zengett mindenki, én meg csalódtam benne.

Szerintem érdemes a Catrice és az Essence márkákat megnézni, mert olcsók, és ahhoz képest meglepően jó termékeik vannak. Kezdőknek, gyakorlásképp tökéletes.

2016. febr. 21. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapozó: NyC (new york colors): 1100 ft

Pirosító: essence 1000 ft

Szemöldök festék: catrice 1500ft

Korrektor: catrice 1000 ft.

Én ezeket használom, nagyon jók. (szemfestéket,spirált nem használok)

2016. febr. 21. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezeket használom:

- Folyékony alapozó: Catrice 2000 Ft

[link]

- Korrektor: Essence Pure Skin 800 Ft

[link]

- Kőpúder: Essence Pure Skin 1000 Ft

[link]

- Pirosító: Essence Silky touch 1000 Ft

[link]

- Szempillaspirál: Essence get BIG 1000 Ft

[link]

- Szemhéjtus: Miss Sporty

[link]

- szempillagöndörítőt több helyen is lehet kapni, nekem Müllerből van

2016. febr. 22. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek! Ezer hála! :)
2016. febr. 22. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!