Milyen sminkcuccokat vegyek?
Jézus, ezt összeadva sem tudom, mi kapható ilyen olcsón.
Inkább lemondanék a palettáról, és vennék egy jobb korrektort.
03:24
Nem kell sznobnak lenni, nem mindenki engedheti meg magának, hogy MAC cuccokból álljon a sminkkészlete. Nekem ingyen se kéne olyan cucc, amit állatokon teszteltek, márpedig a legtöbb nemzetközi márka, amit látsz a polcokon, ilyen. Lehet, hogy számodra gáz egy olcsóbb, drogériás smink, de ha valaki elég ügyes, azzal is szép lesz a végeredmény. Nekem meg a lelkiismeretem is nyugodt.
4-es, ez nem sznobság, ha ennyi a keret, akkor a paletta luxus. Az alapdolgokat kellene elintézni.
Nem csak az ügyességen múlik, a terméken is. Ha odaadsz egy világhírű sminkesnek egy semmi márkát vagy MAC-et, ha már említetted, a MAC-es verzió szebb lesz.
Lovely, Essennce és Catrice termékek nagyon jók!
Szempillaspirál: Lovely Curly Pum Up szempillaspirál (6-700 ft), Essencenek is jók a duci fejes spiráljai, 1000-1500 forint körül vannak.
Korrektor: a legjobb a Catrice Camouflage, ami 1000 forint.
A többit dolgot is, amit keresel, megtalálod ezeknél a márkáknál egész jó minőségben jó áron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!