Mi lehet a baj? (Fültágító)
Hát, bár szakértő nem vagyok, de nekem is volt; amit javasolni tudok, hogy valamit biztosan tegyél bele, ugyanis nagyon gyorsan elkezd beforrni.
Amit még javaslok, hogy gondold át tényleg nagyon, hogy tényleg szeretnéd e.
Régen én is így voltam vele, és azt hittem ez majd örökre szól, most viszont, hogy kivettem undorítóan néz ki a fülem, nagyon csúnya, és nagyon megbántam, hogy ilyen nagyra tágítottam.
Most még van visszaút, ha most abbahagyod, akkor még nem lesz csúnya.
Ha viszont mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor csak szép, lassú ütemben.
Ha most nem bírta a 3 mmt a füled, akkor marad még a kisebbnél, esetleg fokozatosan próbálgasd bele a 3-ast és egy idő után jobban belemegy.
ha sokáig nincs benne semmi össze fog menni, ne hagyd 1 napig üresen szerintem ha tényleg akarod..
az előzőnek igaza van! gondold át hogy tényleg szeretnéd e. most még könnyen vissza tuudod csinálni és nyoma sem marad.. nekem is volt, nem túl nagy de már kb 5 éve megvan a helye.
ÉS! írtad hogy kivan fordulva kicsit a bőröd, vigyázz vele nehogy vadhús legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!