Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megoldást? -fültágító fontos

Megoldást? -fültágító fontos

Figyelt kérdés

Szóval,van a bal fülemben egy 8mm-es szépség.

Színes karikáim vannak és az öltözékemhez illően cserélem őket de...az egyiknek(történetesen a pirosnak) úgy rá csavartam a végét,h nem tudom leszedni,és nem tudom kivenni a fülemből..Anya is próbálta lecsavarni barátnőm is...de nem lehet egyszerűen.Mit csináljak?Valahogy valami módon le kéne szedni...Ötletek?

2016. jan. 20. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Annyi eszed van mint egy kis marék rózsaszín fültágítónak.
2016. jan. 20. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Jolvan gondoltam hogy lesz ilyen is.

Kérdésemre válaszolnál?

2016. jan. 20. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Úristen, velem is ez történt, pont nyolcassal XO Szerintem amúgy ilyenkor a menettel van baj, lehet, hogy meg is szakadt. Nekem több éve nem jön már ki, most is bent van még. Próbáltam csavarlazítót, fogót és mégjobban kitágítani és úgy kiszedni, de eddig nem sikerült. Még futok egy kört, ha nem működik, akkor kivágatom egy plasztikai sebésszel. Sok sikert :)
2016. jan. 20. 21:06
 4/5 A kérdező kommentje:
szóval tényleg nem lehet kiszedni xd azért köszi :D xdddd
2016. jan. 21. 15:30
 5/5 anonim válasza:
Szakértő ill. Piercer szerintem meg tudja mondani mit kell csinálni ilyenkor. De te magad ne csinálj semmi hülyeséget mert nagyon megbánhatod.
2016. febr. 5. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!