Miért nem gyártanak alapozót világos bőrűeknek?
Figyelt kérdés
Én még nem is vagyok olyan fehér, sötétszőke hajam és (szerintem) átlagos bőrszínem van, de akármilyen korrektort vagy alapozót tesztelek, mind sötétek, narancsárgás árnyalatúak. Egyik drogériávan kapható márka sem gondol a világosabb bőrűekre?2016. febr. 16. 13:19
1/5 anonim válasza:
Mindegyiknek van, csak nem kaphatóak itthon. Egyszer megkérdeztem egy emberkét, hogy a rúzs, amit keresek, miért nem kapható itthon. Azt mondta, mert nem fogyna az az árnyalat.
Gondolom, Svédországban meg a sötétebb bőrűek lennének bajban, de igazad van. Nekem sem porcelánfehér a bőröm, de az alapozók többsége nagyon sötét. Pedig tényleg nincs ennyi szoliban szétgrillezett arc az utcákon.
2/5 anonim válasza:
maybelline affinimatnak van például nagyon világos árnyalata..több drogériát is meg kéne nézned,mert pl a dm-ben ebből kapásból két árnyalattal sötétebb szín volt a legvilágosabb,mint a rossmanban..ja és,a fantázianeveket is figyeld,ami valamilyen rose(opal rose,vanilla rose) az rózsaszínes,ami valamilyen beige(vanilla beige),az a sárgás..nekem is nagyon fehér a bőröm,de én találok megfelelőt mindig..
3/5 anonim válasza:
l'oreal infallible matte 01 porcelain elég jó szerintem :D én is világos vagyok nagyon, eddig ez vált be a legjobban.
egyébként tényleg az a baj, hogy a magyar nők általában nem olyan világos bőrűek... de gondolj bele, pl négereknek való alapozót se látsz gyakran a boltokban, de mondjuk franciaországban külön bolt van nekik :D
4/5 anonim válasza:
A Body Shopnál mindig van világosbőrűekre alapozó.
5/5 anonim válasza:
Hófehér bőröm van, de mindig találok alapozót magamra, Rimmel, Bourjois, Mac, Clinique meg BB-k közt is bőven akad világos. A leírásod alapján nálad az a gond hogy sárgásat választasz, a bőröd meg nem sárgás... erre oda kell figyelni. Müllerben van mindenféle, tuti találsz megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!