Mi történik ha porcba akarom kilövetni a fülem?
1. Jobban fáj
2. nagyobb eséllyel lehet szövődménye (az esetek többségében nem lesz , de lehet)
Veszélyesebb. Megtörhet a porc, amiből csúnyán deformálódhat is. Vadhús esélye is magasabb. Lassabban gyógyul.
Hidd el, a szúrás ugyan annyira fáj, mint a lövés.
Vagy ha ennyire félsz, akkor várj még vele inkább. Majd ha nyersz egy kis bátorságot, csináltasd meg rendesen. ;)
Nekem is a porcban van, leírom, amit én tapasztaltam:
Nekem nem lőtték, hanem szúrták. A világon semmit sem éreztem a szúrásnál, csak egy ici-pici nyomást, mintha ujjal összenyomták volna. Utána 2-3 órával kezdett fájni csak, de teljesen elviselhető volt.
Viszont: 1,5 hónapig (!) egyáltalán nem tudtam a bal oldalamon aludni (ide szúrtak). Ráadásul nagyon lassan gyógyult a seb, majdnem 2 hónap volt, mire teljesen begyógyult.
Kolleganőmnek viszont kb 2 hét alatt begyógyult, és már aznap tudott is rajta aludni.
Nekem van olyan porcban, amit lőttek és amit szúrtak.
Én is hallottam, hogy a lövés milyen rossz, de nekem az jobban tetszett. Csak egy pillanatig fájt, és nem is annyira. A szúrás rosszabb volt, mintha élesebb lett volna a fájdalom, és több ideig tartott.
Egyik sem gyulladt be, mindegyik normálisan gyógyult. Még az is, amit magamnak szúrtam, igaz, azt nem porcba.
Piercer vagyok. Valószínűleg fél évig is eltarthat a gyógyulása, vagy évekig, mivel sérül a porc. Tűvel is ugyanolyan hamar (sőt!) elkészül a piercing. Sok kozmetikusnak sajnos fogalma sincs arról, milyen problémák születhetnek abból, ha orrba, vagy fülporcba lőnek..ezért fordulj inkább szakemberhez. Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!