Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi történik ha a friss füllyuk...

Mi történik ha a friss füllyukasztás után nem várom ki a 4-6 hetet, hanem már 2 hét után teszek bele bizsut?

Figyelt kérdés
Kozmetikus csinálta szakszerűen, és első lyuk. Eddig úgy látom szépen gyógyul, de úgy szeretnék már bele legalább néha valami szépet belerakni. Tényleg csúnyán begyulladhat? Vagy ha csak pár órára teszem, és előtte fertőtlenítem akkor nem?
2015. nov. 10. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bírd ki azt a néhány hetet. Baromira fáj, ha begyullad és igen, tényleg be tud.
2015. nov. 10. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

>kozmetikus

>szakszerűen

én ezt a kettőt életemben nem használtam egy mondatban de te tudod (6 lyuk van a fülemben + industrial mielőtt valaki megszólna hogy "hö, te ehhez nem értesz, neked biztos nincs is, nepofázzá")

Amúgy a gyulladás egy dolog de kivenni is fájni fog, a másikat berakni jobban, és mikor a begyulladt füledből kell kivenni a bizsut és visszatenni az eredetit (ilyenkor vissza kell) el fogod adni a lelked a sátánnak hogy vége legyen a fájdalomnak.

Megéri várni azt a pár hetet, ha most szépen hagyod begyógyulni utána annyi bizsut pakolsz bele amennyit kedved tartja de ez most teknikailag egy be nem gyógyult seb a füledben aminek idő és nyugalom kell.

2015. nov. 10. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Be fog gyulladni. A bizsut egyébként sem bírja a többség, ilyen hamar pláne ne cseréld erre. Én az öt lyukból csak egynél bíztam el magamat, idő előtt cseréltem ezüstre, úgy begyulladt, hogy még akkor is fájt, amikor semmi nem ért hozzá. Utána még kétszer begyulladt rövid időn belül. Nem éri meg türelmetlenkedni.
2015. nov. 10. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2015. nov. 11. 08:31
 5/5 anonim válasza:
Hát, én magamnak szúrtam hat lyukat, amiből kettő a fül felső karimáján, a porcon keresztül van szúrva, és szúrtam még egy lánynak egyet, egy másiknak pedig kettőt sima varrótűvel, egyszer meg injekciós tűvel. Rögtön beletettem mindig az ékszert (nem gyógyarany, sima vas), de sose lett baj se nekem, se a lányoknak. Egy ismerősöm viszont megszenvedte, pedig szúratta orvossal, egy másik pedig szintén orvossal lövette (az utóbbi idős volt, 60 éves, talán ez is közrejátszott, hogy bajosabb lett a dolog). Tehát mindegyik esetre ismerek személyes példát, ezért azt hiszem, embere válogatja, minden ember másképp reagál rá, úgyhogy jobb, ha kivárod, mint hogy baj legyen :)
2015. nov. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!