Otthoni füllyukasztás? Véleményekre lennék kivácsi.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,szüleim nem akarják, hogy kilövessem,gondoltam megoldom magamnak.nem vagyok egy lázadó típus, de ezt most meg akarom én magam csinálni.2015. okt. 27. 21:29
1/4 anonim válasza:
Inkább menj el szakemberhez és lövesd ki. A kozmetikus bármikor kilövi neked a fülcimpádat. Fontos, hogy porcot ne lövess, hogyha porcra gondoltál.
2/4 anonim válasza:
Belehalni nem fogsz, ha megpróbálod magadnak. Arra figyelj, hogy fertőtleníts le mindent: a füled az ékszert és amivel szúrod-ha van rá lehetőséged menj be nyugodtan egy orvosi kellékes boltba és kérj 16g-s branül tűt, ennyi, egy tű olyan 200ft/db max- youtubeon rengeteg videó van fent arról hogy lehet ezt otthon megoldani.
3/4 A kérdező kommentje:
porcot semmikép nem akarok.köszönöm a válaszokat! ment a zöldujj:)
2015. okt. 28. 12:55
4/4 anonim válasza:
Nem javaslom az otthoni lyukasztást ha nincs tapasztalatod. Megeshet, hogy ferdén szúrod és akkor mi értelme volt? Szakembernél 1000-2000Ft-ból megúsznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!