Mit adjak barátomnak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy sajnos már teljesen kifogytam ötletekből. Szóval kapott már tőlem képet bekereteztetve,pólót,parfümöt,karkötőt,párnát közös képeinkkel,már írtam is neki ilyen kis szívhez szóló irományt is.. Egy évre wellness hétvégére megyünk.. Ugyhogy tényleg jó lenne ha adnátok valami ötletet:) tudom hogy sok ilyen kérdés van, de a legtöbb helyen olyanokat írnak amiket már kapott tőlem. csokiféléket se tudok adni neki, mert nagyon odafigyel az étkezésére,rendszeresen kondizik... kérlek csak normális válaszokat írjatok! köszönöm:)2016. febr. 8. 20:54
1/3 anonim válasza:
Azt te tudod, hogy a te párod miket szeret. Én csinálok egy gyertyafényes sushi vacsit valentin napra, mert enni nagyon szeret... főleg a sushi a kedvenc, de nagyon ritkán van erre pénz. [link]
Aztán közbe nézünk valami jó animét, bort iszogatva. Ez tuti nyerő lesz az én barátomnál. De a tiédet te ismered.
2/3 anonim válasza:
Ha kondizik meg odafigyel a kajára, akkor csinálhatsz "gyúrós" desszertet neki, vagy vegyél fehérjét annak mindig hasznát veszi. Tavaly mi páros masszázson voltunk.
3/3 anonim válasza:
Közös pólót rendeltem neki az onlinepolo.hu ról és közös képes kulcs tartót és sütök neki sütit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!