Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen tust ajánlotok ügyetlen...

Milyen tust ajánlotok ügyetlen kezű lánynak?

Figyelt kérdés
Nagyon vékonyan szeretném használni, de tök ügyetlen vagyok, szóval valami könnyen kezelhetőt keresek. :) Ötlet?
2016. febr. 6. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Leginkabb semmilyet.
2016. febr. 6. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szemcerkával jobban jársz. Ügyetlenként mondom ezt.
2016. febr. 6. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
A szemcerka (mármint ha tusként használod, és fölül húzod ki vele a szemed) felkenődik a szemhéjadra, és az baromira hülyén tud kinézni. Ügyetlenként mondom ezt. Az első tusomat a rossmanban vettem, egy Lovely márkájú folyékony tus volt. Először baromira nehéz volt, mindig elkentem, de mostanra már szépen tudom használni, bár néha még mindig elrontom, olyankor gyorsan letörlöm és kijavítom.
2016. febr. 6. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok olyan ügyetlen,de a tust nem szeretem,olyan szemcerkám van,aminek a másik oldalám van egy gumis rész azzal szoktam elsatírozni,akkor nem kenődik el. A szemcerka lehet hagyományos,de még jobb,ha zselés. És mindig hegyezd ki.
2016. febr. 6. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy jó szemcerka sehova nem kenődik, csak sminklemosóval mozdul el.

Én 2 tust használtam el, próbálkoztam tus filccel is, egyiket sem tudtam használni normálisan... de lehet a kérdező nem ennyire ügyetlen... nem tudom.

2016. febr. 6. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat, én csak a saját tapasztalataimról beszélek. De a szemcerkát alapvetőleg arra találták ki, hogy a vízvonalunkat kihúzzuk, nem arra, hogy a tust helyettesítsük vele. Az enyém a vízvonalban megmarad, de próbáltam tus helyett, és eléggé felkenődött, szóval nekem a tus jobban bejött. Persze ez csak az én véleményem.
2016. febr. 6. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
En a zseleset ajanlom, konnyu vele dolgozni, de a Catricenek van egy nagyon jo folyekony tusa.Eloszor sokat kell gyakorolni de utana percek alatt meg van.
2016. febr. 6. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az Essence vízálló folyékony, ecsetes verziója a legjobb.

Használok zselés tust is, azt is szeretem, de rajtam kevésbé tartós.

Régebben próbáltam a filces verziót, de könnyen törik a hegye, és kifogy belőle hamar a festék.

2016. febr. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!