Milyen tust ajánlotok ügyetlen kezű lánynak?
Figyelt kérdés
Nagyon vékonyan szeretném használni, de tök ügyetlen vagyok, szóval valami könnyen kezelhetőt keresek. :) Ötlet?2016. febr. 6. 16:13
2/8 anonim válasza:
Szemcerkával jobban jársz. Ügyetlenként mondom ezt.
3/8 anonim válasza:
A szemcerka (mármint ha tusként használod, és fölül húzod ki vele a szemed) felkenődik a szemhéjadra, és az baromira hülyén tud kinézni. Ügyetlenként mondom ezt. Az első tusomat a rossmanban vettem, egy Lovely márkájú folyékony tus volt. Először baromira nehéz volt, mindig elkentem, de mostanra már szépen tudom használni, bár néha még mindig elrontom, olyankor gyorsan letörlöm és kijavítom.
4/8 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan ügyetlen,de a tust nem szeretem,olyan szemcerkám van,aminek a másik oldalám van egy gumis rész azzal szoktam elsatírozni,akkor nem kenődik el. A szemcerka lehet hagyományos,de még jobb,ha zselés. És mindig hegyezd ki.
5/8 anonim válasza:
Egy jó szemcerka sehova nem kenődik, csak sminklemosóval mozdul el.
Én 2 tust használtam el, próbálkoztam tus filccel is, egyiket sem tudtam használni normálisan... de lehet a kérdező nem ennyire ügyetlen... nem tudom.
6/8 anonim válasza:
Bocsánat, én csak a saját tapasztalataimról beszélek. De a szemcerkát alapvetőleg arra találták ki, hogy a vízvonalunkat kihúzzuk, nem arra, hogy a tust helyettesítsük vele. Az enyém a vízvonalban megmarad, de próbáltam tus helyett, és eléggé felkenődött, szóval nekem a tus jobban bejött. Persze ez csak az én véleményem.
7/8 anonim válasza:
En a zseleset ajanlom, konnyu vele dolgozni, de a Catricenek van egy nagyon jo folyekony tusa.Eloszor sokat kell gyakorolni de utana percek alatt meg van.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az Essence vízálló folyékony, ecsetes verziója a legjobb.
Használok zselés tust is, azt is szeretem, de rajtam kevésbé tartós.
Régebben próbáltam a filces verziót, de könnyen törik a hegye, és kifogy belőle hamar a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!