Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ebay-ről Singpurból érdemes...

Ebay-ről Singpurból érdemes rendelnni rúzst?

Figyelt kérdés
Nekem mondták hohy enkik nem volt tőle baja de én akkor is biztosra szeretnék menni. Szingapúrral mi a helyzet rúzzsal kapcsolatban?

2016. jan. 28. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Silány.
2016. jan. 28. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Minek egy rúzst a világ másik végéről rendelni? Ezerféle drogéria és kozmetikai üzlet van, ahová beugrasz, kipróbálod, és megveszed, ami tetszik.
2016. jan. 28. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Itthon olyan béna kozmetikai márkák vannak, hogy szörnyű..
2016. jan. 28. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem csak dm meg rossmann léterzik ám. Vannak profibb helyek is.

Nem érdemes külföldről rúzst rendelni, főleg nem ebay-ről.

2016. jan. 28. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem tenném a helyedben, ki tudja, mi van benne. Plusz kétséges, hogy a valóságban is olyan a színe, mint a képen. Nem hinném, hogy nagy minőség lenne (az e-bay inkább az olcsón silányat-kategória. Ne érts félre, nekem is van onnan mindenfélém, de sminket nem rendelnék).
2016. jan. 28. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Az e-bay hogy lehet bármilyen kategória, mikor az e-bay nem árul SEMMIT, ez csak egy weboldal amin keresztül árulni lehet.
2016. jan. 28. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha belinkeled megmondjuk érdemes-e azt rendelni... Az hogy honnan küldik semmit nem jelent. A legtöbb bolti cucc is ázsiai, mégsem vacak mind. Rendeltem már én is rúzst, kínait, Kínából, jobb mint az olcsó DM-es cuccok, amit előtte vettem. Tartósabb sokkal.
2016. jan. 28. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, ezt tényleg rosszul fogalmaztam meg, de...a legtöbb holmi, amit én rendeltem onnan, valamelyik pici ázsiai országból származó, gyanúsan olcsó dolog. Persze lehet, hogy ez csak az én vásárlási szokásaimat minősíti, de nem nagyon tudok más okot elképzelni arra, hogy valaki Szingapúrból rendeljen rúzst, több hetes kiszállítással, mint hogy nagyon olcsó, esetleg (hamis) márkás.
2016. jan. 28. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:

A dél-koreai sminktermékek jó minőségűek, de azoknak meg is kérik az árát.

Nem tudjuk mit, kitől akarsz rendelni, akár Kínából is lehet normális cuccokat rendelni az általános vélekedés ellenére, de nyilván ami 200 Forint fix áron, az nem lesz minőségi. Persze ettől nem feltétlenül leszel rá allergiás, lehet a színe, tartóssága is jó lesz.

2016. jan. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!