Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon csúf a szemöldökom,...

Nagyon csúf a szemöldökom, túl grr. Szerinted mit javíthatnák rajta (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

így nagyon szomorúnak látszik a szemem. mit lehetne vele csinálni?

2010. márc. 27. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
kozmetikus
2010. márc. 27. 23:03
 2/6 anonim válasza:
nekem is hasonló, de emellett rohat sötét színű,és vastag, ezért utálom -.- folyton szedem is, de 1-2 nap múlva újrkinő és rühellem... neked sztem még egész jó, sőt szép :) próbáld meg először szemöldök cerkával kicsit berajzolni, ha nem tetszik mosd le, és probáld meg szemöldökcsipesszel kiszedni, ha nem megy ., akkor kozmetikus :)
2010. márc. 27. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha otthon szeretnéd,fogod a csipeszt és szálanként húzod ki,bentről kifelé haladva.Vigyázz a formára,egy fehér ceruzával előtte ki is rajzolhatod,hogy lásd milyen lesz.
2010. márc. 28. 06:53
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi de nekem ott fennt van vele problémám ahova húztam a nyilat. Ott látszik is egy picit, hogy be van menve..fentről meg nem akarnám kiszedni mert akkor nem lenne egyforma a másikkal...de megpróbálom a szemöldökceruzát mégegyszer köszönöm.
2010. márc. 28. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem nincs vele semmi gáz.
2010. márc. 28. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:
mindegy :S
2010. márc. 28. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!