Hogy tudnék egy minimálisat tágítani a fülemen, hogy az “átlagos” fülbevalók bele menyjenek ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy éve van fülbevalóm, aztán kicsit meguntam a régit, viszont nehezen találok olyat amit be tudok rakni. Nem vagyok tisztában a pontos méretekkel, de a legvékonyabb megy át csak, ha annál egy nagyon picit de tényleg ilyen tized mm-vel nagyobb átmérőre a bedugó rész, akkor nem tudom bele dugni. Szóval milyen praktikák vannak, amivel lehet tágítani minimálisan a fület? Fontos hogy tényleg nem konkrét fültágítót szeretnék, csak hogy az átlagos fülbevalókat bele tudjam rakni.tegnap 15:14
1/1 anonim válasza:
Most valószínűleg le fognak majd pontozni, de én erővel oldottam meg. Van egy pár lyuk a fülembe, néhányat magamnak szúrtam. Van, hogy nem hordok egy darabig semmit néhány lyukban, olyankor összeszűkül, hátul alig megy át. Ilyenkor nyomom ahogy csak tudom, fáj egy kicsit, néha vérzik, le kell fertőtleníteni és utána teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!