Akinek kicsi a szája, az ne rúzsozzon?
Figyelt kérdés
Elég kicsi a szám, formás ugyan, de kicsi (széltében, hosszában is). Nagyon tetszenek az olyan sminkek, amikor csak szempillaspirál van a nőn, és valamilyen szép, élénkszínű rúzs a szájon. Ezeket el is felejthetem? a szájfény egyáltalán nem tetszik, nem is áll jól, nem is passzol hozzám, ellenben szerintem vannak olyan színű rúzsok, amik jól állnak, csak nem tudom, egy kicsi szájon nem csúnya? :-/ ha vannak itt sorstársak: ti hogy csináljátok?2016. jan. 21. 14:42
2/7 anonim válasza:
Felkened és látod hogy jól néz-e ki. Attól hogy kicsi a szád még állhat jól.
3/7 anonim válasza:
De még mennyire, hogy rúzsozzon! Ha jól csinálod, még optikailag nagyíthatod is a szádat. Nézz tutorialokat youtube-on, és gyakorolj sokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, itthon szoktam próbálkozni, van hogy jól sikerül, van, hogy nem, de felül pl annyira vékony a szám, hogy akármilyen óvatos vagyok is, kimegyek a vonalból.
Képet nem rakok, de megpróbálok keresni az enyémhez hasonlót a neten.
2016. jan. 21. 15:12
5/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=mgXT-vAPyBc
Ez csak egy a sok videó közül, nézegesd őket, a youtube egy kincsesbánya.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsi hasonló is a szám, mint a videóban a lánynak :) Néha meg szoktam dörzsölni fogkefével, akkor nagyobb és szebb, de sajnos az csak pár percig tart... pedig de jó lenne, ha egész nap olyan lehetne :)
2016. jan. 21. 15:22
7/7 anonim válasza:
Írd be a youtube-ra: Kiss Alexandra teltebb ajkak 3 könnyű lépésben
A kupakos módszer a legjobb! :)
Tapasztalatból mondom,több óráig tart a hatás.
Remélem segítettem
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!