Körmösök! Ti melyik márkájú liquidet használjátok levegőre kötő porcelánhoz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 16:43
1/4 anonim válasza:
Én szagtalan liquidet használok.
2/4 anonim válasza:
Olyan nincs hogy levegőre kötő porcelán,csak olyan van, hogy levegőre kötő liquid. Bocsi a kérdésedre egyébként nem tudok válaszolni,melyik a jó liguid márka (HABÁR KÉTLEM HOGY OLYAN NAGY KÜLÖNBSÉG LENNE?) MERT ÉN ZSELÉVEL DOLGOZOM...
3/4 A kérdező kommentje:
tényleg elírtam, bocsi :)) csak siettem mert kifogyóban voltam, és az még a kezdő csomagomhoz volt, és nem tudtam hogy van-e köztük különbség, azért is kérdeztem. Most OPI-t vettem, az első pedig Spirit nails volt
2010. ápr. 17. 14:17
4/4 anonim válasza:
Szia!
Az első liquidem nsi volt. Nem volt vele gondom, még az illatát is kellemesnek mondanám. Aztán crystal nails márkájút vettem, az már sokkal büdibb volt. Kipróbáltam nem túl nagy nevűeket is, de a minősége is olyan volt. Szóval nem a liquiden kell spórolni. Ha gagyit veszel, a végeredmény is olyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!