Hogy használjátok a szemhéjtust?
Hiába ügyeskedek, én is mindig összekenem a szempillám. És az utolsó válaszolással egyetemben és is rakok rá spirált és akkor semmi nem látszik.
20L
Arra gondoltam, hogy ha átkened utána spirállal, akkor nem gond, hogy kicsit ráment a tus.
20L
Akkor ami rámegy a pilládra, azt itasd fel fültisztító pálcikával. Ha nem akarsz spirálozni, akkor ez talán beválik.
20L
Én félig nyitott szemmel szoktam és hagyományos tust használok (nem ezt az új, merev, filctollszerű végűt), amivel szerintem sokkal könnyebb dolgozni.
Úgy szoktam, hogy a balkezem kisujját ráteszem a szemhéjamra, és így nem remeg a szemhéjam közben.
Nem megy rá a szempillámra bár az amit írsz, hogy rászárad és belemegy a szemedbe, az hülyeség, mert ha nem egy kilót kensz rá nagyon olcsó és nagyon gáz minőségűből, akkor az nem pereg le és nem is érzed, hogy rajta van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!