Fiuk! Iskolaba mennyi smink lehet elonyos egy lanynal?
Igen,szerintem sokat dob a külsőn.
Nagyon kevés alapozó,húzd ki a szemöldököd,szolid szájfény elég.
A tusvonal én személy szerint szerelmes vagyok,bár az iskolában ritka.
18F
Szemceruzán és esetleg - esetleg szájfényen kívül nincs másra szükség iskolában. Ha valaki rúzsozza magát a suliban - főleg, ha rikító, brrr -, meg a sárga körömlakk, na az szerintem gány.
Egyébként a fiúk kb . le se bagózzák a sminket. A lányok általában magukért és atöbbi lány maitt csinálják.
én világos korrektort ajánlanék a szem alá, nagyon szépen kihangsúlyozza . + ha van pati vagy seb, arra egy bőrszínű korrektor.
ezenfelül még a szemöldököd szedd formára:) nem kell vékonyra , csak pl a kilógó szálakat levágni, vagy kitépni.
én ezenfelül szoktam reggelente egy pici pirosítót tenni, mivel kb hulla színű az arcom reggel.
ha van időm akkor vékony tus+ sötétbarna szempillaspirál.
ha még több időm van, akkor a szemöldökömet is picit rajzolom, főleg az ívét. . (De tényleg óvatosan, a parti szemöldök nem szép szerintem)
én ennyit csinálok+ápolt , nem cserepes ajkak.
kicsit több mint a semmi és mégse kelt mű hatást.
ja és reggel kb 5 perc:D de a pirosító nap végére eltűnik, mivel nem alapozózok +púderezek általában.
bár én egyetemista vagyok, de gimiben is használtam spirált+korrektort+ szemöldökport.
a tus és a pirosító amit az egyetemen kezdtem el használni, de gimiben is okés szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!