Legyszi, segitenetek?
Korulbelul egy hete kezdtem el tagitani a fulem,hazilag. Ez annyit takar,hogy kissebb dolgokat tettem bele.
Mar a fogpiszkalo ugy ahogy atmegy rajta,(igen,tudom hogy ez nem egeszseges,de csak addig tettem bele,mig megnezzem.)
Holnap mennek el csigat venni.
Legkissebb az hany mm? En esdig kettorol tudok,de javitsatok ki ha nem.
Illetve ha megveszem a csigat,abban vagyok tanacstalan,hogy ejjel is bennehagyhatom?
Mennyi ido mulva forr be?
Hetente bentebb kell toljam a csigat?
Ha belemegy egy ido utan a vegeig,vehetek ujat?
Kort is irjatok,legyszi. Elore is koszonom.
14/l
Legtöbbször 2 mm a legkisebb, utána 1 vagy 2 mm-es lépcsőkben megy felfelé.
Éjjelre ne hagyd benne, mert ha ráfordulsz nagyon kellemetlen lesz. Az alagút egy fokkal jobb, de azt sem szokták éjjelre benne hagyni szerintem.
Nagyjából 10 mm alatt záródik össze a lyuk, de ez nagyon emberfüggő. Az időt nem tudom.
A tágítások közt legalább 1-2 hónapot várj, vagy ha még ez után is feszesnek érzed a fület, akkor többet. Tehát kb 2 mm / 2 hónap ha korrekten akarsz menni.
Hát ha belemegy akkor vagy hordhatod benne a csigát (amit nem javaslok), vagy vehetsz egy alagutat vagy dugót.
19F
Síkosítást használj, nagyon fontos, pl. olajat vagy kérdezd meg ahol veszed hogy ők árulnak-e valamit vagy mit javasolnak. De mindenképpen használj.
Ha lassan és jól csinálod akkor nem kell fájnia egyáltalán. Ilyen módon nagyobb méret érhető el ami mellett még visszaszűkül a füled.
Koszonom szepen,mindketten nagyon sokat segitettetek.️😊
Illetve meg azt kerdeznem,hogy ha ejjel nem fordulok ra,bent hagyhatom,vagy lehet tole bajom?😊
Szívesen, mindkettőt én írtam amúgy. :D
Nekem még nincs, úgyhogy a másik kérdést majd más megválaszolja remélhetőleg.
Ja bocsi.😅😅
Azert koszi!😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!