Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi fáj jobban a pirszing vagy...

Mi fáj jobban a pirszing vagy a tetkó?

Figyelt kérdés

Tetkóm már van de a nyelvembe szeretnég pirszinget csak félek h az jobban fog jájni mint a tetkó?

És ha a nyelvembe rakatok akkor utána meddig nem tudok enni, vagy esetleg beszélni vagy ilyesmi.

Tapasztalatokat légyszi :)

Köszi :D

2010. márc. 25. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
A piercing sokkal jobban fáj mont a tetko.Olyan mintha leharaptál volna egy nagy darabot a nyelvedből vagy mintha egy kést beledöftél volna.s zsibbad is...:S
2010. márc. 25. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A piercing csak kellemetlen, de nem fáj. Előtte lefújják a területet lidocainnal, és kész. Nekem az orromban volt, barátomnak nyelvben. Bár a nyelvpiercinget én nem tartom jó ötletnek. Barátom is kivette, mert tönkreteszi a fogadat.
2010. márc. 25. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:

A piercing nem fáj,kapsz érzéstelenítőt.

Emberfüggő meddig nem bírsz enni,ált. 2 napig nem bírnak az emberek szilárd ételt enni,de ez mindenkinél más. :)

Soksikert.

2010. márc. 25. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Orvosifémet szoktak legtöbben betenni először, de hidd el észre se veszed és kész lesz a fogad. Szilikont tegyél be. ez kicsit olyasmi mint a gumi, de szájba csak azt szabadna.
2010. márc. 25. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a helyesírásod fáj a legjobban/pontozzatok le/. Amúgy a kérdésre válaszolva: a piercing nem fáj annyira, az csak egy kis tűszúrás az is az érzéstelenítés miatt.
2010. márc. 25. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fájt a nyelvpiercing szúrása, lidocain-nal lefújják, miután elzsibbadt a nyelv szúrják is. De nem fáj
2010. márc. 27. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve van nyelvpiercingem, nem fáj egyáltalán, utána picit fura volt, enni azt 1 napig nemigen tudtam, de jégkrémet ettem és attól leapadt, és utána úgy ahogy sikerült. elvileg tejterméket se lehetne inni,enni, de én ettem is ittam is (más kaja nem csuszott le mint a tejbegríz meg a joghurt), tattoom is van, de az 100x jobban fájt mint eddig akármelyik pc-m (6 volt eddig, na nem egyszerre:D)pedig a pc-k közül csak a nyelv volt érzéstelenítve.:D
2010. márc. 30. 15:00
 8/8 anonim válasza:
nekem tetoválásom és pirszingem is! szerintem a tetoválás jobban fáj! mondjuk mikor a karomra csináltattam nem volt olyan vészes de mikor a lábfejemre kb beszartam de tűrhető volt... A pirszingre meg annyit a szám 4 szer van szúrva , de ma már csak egy pc van benne. és egyszer se kaptam érzéstelenítőt. lementem haverokkal a dumapartra és ott szúrták a 2. egy kocsmában, a 3. én magamnak otthon, a 4. meg a női mosóba, a nyelvembe meg a haverom a szobájába. 2. nap már tök jól ettem és 3 napig nem-tudtam kimondani az RRRR betűt! szóval én érzéstelenítő nélkül is azt-mondom, hogy a pirszinget meg se érzi az ember bim-bum kész míg a tetoválás órákig tart , olyan mintha a késsel vagdosnád magad, ... lol de tűrhető! :D
2010. júl. 28. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!