Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok miért? Miert sminkelite...

Lányok miért? Miert sminkelitek magatokat?

Figyelt kérdés
Ti igy vagytok szépek de bem hiszitek el és a sminket adig hasznaljatok ezeket a szereket amig le nem csufitja azvarcotokat.

2015. dec. 29. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok:

még valami, egy kérdés:

Kérdező, te miért Dzsungel Nyuszi nevű néven futsz itt és miért teszed nyilvánossá a neved?

2015. dec. 30. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:

én is szeretek sminkelni. nincs kedvem és időm minden nap, de amikor rászánom magam, akkor megadom a módját. én így érzem jól magam. és igen, ha valaki nem a legtrágyább összetételű dolgokat használja(Ez nem feltétlen az ár függvénye!!) akkor nem károsít annyira..

de amúgymeg nem értem ehhez mi köze van bárkinek? egyrészt régóta van barátom,szóval nem akarok tetszeni senki másnak. de ha szingli lennék se csinálnám ezt máshogy. az én testem,az én arcom, az én bőröm. ha nem tetszik,hát le lehet kopni.

de mint írtam, nem sminkelek minden nap. természetesen is szeretem magamat. de pl alkalmakkor vagy csinosabb ruhák esetén jobban szeretem , ha ki vagyok festve.

2015. dec. 30. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
mert már csak megcsinálni is imádom :D jobban is érzem magam tőle. nagyon szeplős az arcom amit szeretek eltüntetni mert nem áll jól.
2015. dec. 30. 18:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Képzeljétek lányok. Bem szólok bele. Ez csak egy kerdes volt aki akart válaszol aki akart nem. Havte ugy veszed hogy beleszolok a dolgaidba/dolgaitokba be irjatok ide vagy ne valaszoljatok. Akinek nem tetszik hogy kérdeztem mi a szarnak válaszol? Mar bocs. Bem akartam bunkó lenni de ti kezdtétek! 😉
2015. dec. 30. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Basszus a helyesírásod alapján 10 éves sem lehetsz, minek foglalkozol csajokkal egyáltalán? Sminket meg azért használnak a nők, hogy a hibáikat elfedjék, ami szép azt kiemeljék. Nem csúfít el egy smink senkit sem, ha tudja használni. De tényleg, inkább foglalkozz a helyesírással, hasznos dolog.
2015. dec. 30. 23:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Te kezdted, srác.
2015. dec. 31. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:
én pl nem sminkelek. hibáim vannak igen, nem tökéletes sőt csúnya a bőröm(pont,mert fiatalabb koromban sminkeltem sokat), beesettek és karikásak a szemeim..... a hajam sem olyan, mint a reklámban. a testem sem. mit szégyelljem? kéne? nem érzem....
2016. jan. 9. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Én azért,mert így jobban érzem magam.
2017. szept. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!