Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért viszket az alapozótól...

Miért viszket az alapozótól az arcom? Lehet azért mert most használok először?

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

nem, először se kéne

nem vagy allergiás valamelyik összetevőjére? vagy csak nagyon érzékeny a bőröd? esetleg nem egy jó alapozót választottál

2015. dec. 29. 18:31
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát elég sok összetevője van,nagyrészükre nem vagyok allergiás,de néhányról nem tudom.

Nem igazán érzékeny a bőröm.

Ilyenem van: [link]

2015. dec. 29. 18:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha kisebb területre felkenve(nem az egész arcomra)akkor is lehet allergia?
2015. dec. 29. 18:55
 4/16 A kérdező kommentje:
*Ha kisebb területre felkenve
2015. dec. 29. 18:55
 5/16 A kérdező kommentje:

Na,újra :D

Ha kisebb területre felkenve nem viszket

2015. dec. 29. 18:56
 6/16 anonim ***** válasza:

ez jó alapozó és az összetevői is jók, szóval ez kilőve

én nem vagyok allergiás, így nem tudom hogy jön ki, de valószínűleg akkor kevésnél is mutatkozna

előtte használtál hidratálókrémet? lehet csak kiszárította a bőröd és azért viszketett (bár nekem akkor is csak olyan húzódó érzésű, nem viszket, de lehet másnál igen)

mennyi idő után lett ilyen?

2015. dec. 29. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem alapozót, hanem púdert használok és pl. nálam az a helyzet, hogy ha az orromra rákenem a púdert azonnal el kezd viszketni az orrom. Szóval ezt a részt mindig kihagyom, mert akkor állandóan csak az orromat vakarhatnám. Bár sajnos így is volt olyan, hogy ezt kihagytam és így is jelentkeztek allergiás tünetek. (Ez az orrviszketés az egyenlő az allergiával.)

Lehet, hogy tényleg allergiás vagy erre a termékre. Próbálj ki egy másikat ebből a márkából, vagy egy hasonlót szerintem.

2015. dec. 29. 21:50
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem használtam előtte hidratalót...

Hú,nem tudom,nem sok kb 20-30 perc. Lehet akkor mégegyszer megpróbálom úgy hogy hidratálót is használok,ha pedig úgy is viszket akkor kipróbálok mást,mint ahogy az utolsó válaszoló tanácsolta.

2015. dec. 29. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindig úgy sminkelünk, hogy arcot mosunk, igény szerint tonizálunk, hidratálunk, és utána.
2015. dec. 30. 00:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szép,csinos az alakod. :) Az a baj,hogy a modelleknek csontsoványaknak kell lenniük.
2015. dec. 30. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!