Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrkarikát csináltattam...

Orrkarikát csináltattam anyumék meg kifogják holnap vetetni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyáron volt már orr piercingem és azt meg is engedték sőt nagyon is tetszett nekik. az volt a baj vele hogy rosszul kezeltem és nagyon begyulladt ki kellett szednem. most pedig szurattam orrkarikát ezen pedig teljesen kiakadtak nagyon mérgesek voltak felhívták a piercerest és holnap elvisznek oda és kiszedetik. szerintem nagyon szép nekem nagyon tetszik és az én testemről van szó nem értem mi a problémájuk vele. 17 éves vagyok lány

2015. dec. 29. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Amíg a szüleid tartanak el, addig te engedelmeskedsz nekik. Simple as fuck.
2015. dec. 29. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Téves. Amíg a gyerek érdekeit képviselik olyan kérdésben amiről nem tud dönteni, addig engedelmeskedik nekik.
2015. dec. 29. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszik el amit mondasz, akkor csak simán ne foglalkozz vele, remélhetőleg majd abbahagyják.
2015. dec. 29. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Elég nehéz elhinni, hogy nyáron tetszett nekik, most meg azt mondják, ronda...
2015. dec. 29. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Gyökerek. Semmi extrém nincs az orrkarikában, nekem septumom van, és azt is elfogadták valahogy.:D
2015. dec. 29. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

És ha leülné velük megbeszélni, hogy miért is nem akarják engedni? Kérdezd meg (persze nem ingerülten vagy számonkérően), hogy mi a problémájuk vele!

Ami pedig azt illeti, én még nem láttam olyan lányt, akinek az orrkarika vagy a spetum jól állt volna. Persze, a viselője szerint minden esetben nagyon szép, meg nagyon jól áll, kár, hogy ezzel szemben az igazség az, hogy bámulatosan el tudnak így torzítani egy gyönyörű arcot.

De ez csak az én egyéni véleményem (megmég jópár másik emberé), a kérdés lényege nem az esztétika tárgykörébe tartozik, hanem a szülőkkel való kapcsolat témájába.

2015. dec. 29. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:
17 évesen nem rángathatnak el kivetetni, a te pénzed, te tested, ebbe nehogy már beleszóljanak, majdnem felnőtt is vagy már, nem egy kisgyerek... a szüleid nem igazán szólhatnak már ebbe bele, akkor sem ha ők tartanak el... mellesleg nincs olyan piercing amit csak speckó fogóval lehet kivenni és otthon nem.
2015. dec. 31. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a fültágítómmal jártam így, mikor anyám 2 év után (!!) kiszúrta, hogy van egy 1 centis lyuk a jobb fülemen, eléggé kiverte a víz s vinni akart a plasztikai sebészetre. :D Bár őt elég hamar sikerült "megnyugtassam", hogy az én fülem, meg úgyis összenő (tényleg), s amúgy is, nagy hajam van, eddig még ő maga se szúrta ki, pedig egy házban élünk... Akkor őszerinte más?

Megmondtam neki, hogy nekem így tetszik, s lehet, tényleg kalkuláltam azzal is, hogy mondjuk 30 évesen majd mondani fogom a magamét, hogy milyen hülye voltam... De én így vállaltam be, nekem tetszett, szerettem volna, s azóta se bántam meg. Szerintem mondd meg nekik, hogy vállalod a döntésedért a felelősséget, neked ez most így jó s tetszik... Csak megértik majd. :)

Sok sikert! :)

17L

2016. jan. 16. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!