Rossmanban, DM-ben lehet ilyen árnalatú rúzst kapni?
Figyelt kérdés
ilyet keresek, de egyedül ezen az oldalon láttam, és itt is elfogyott.. nem szeretnék több ezret kiadni, szóval viszonylag olcsón, hol találok ilyen rúzst? köszönöm szépen!
2015. dec. 28. 14:27
1/4 anonim válasza:
Én inkább DM-ben vásárolok :) Biztos van ilyen árnyalatú rúzs. Essence-az olcsó márkának számít a többihez képest :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem a Kate Moss-osok közt van ilyesmi :)
3/4 anonim válasza:
#1, hidd el a Rossmanban nem csak essence márkás termékek vannak. (pl. Catrice, Miss Sporty, Lovely ) egyébként meg az essence sem annyira rossz.
A kérdésre: szerintem igen, mindkét helyen kapható ilyesmi színű rúzs.
4/4 anonim válasza:
Essence Ultra Last Instant Colour-nak van ilyen árnyalata: 10 pink candy; és agyon imádom, és még nagyon tartós is, egyetlen ezres az ára, nem kell egy tízest kiadni rá, mint pl. a Rimmel-eknél, és ráadásul 1 évig elég!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!