Mely alapozók állatkísérlet mentesek? ( Főként olyan érdekel, ami a Rossmanban, DM-ben, Müllerben kapható )
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 21:33
1/11 anonim válasza:
Amin van nyuszis fénykép, azt nem kenték rá állatokra.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, viszont én 1-2 terméken láttam még csupán ilyen jelölést. Sokszor olyanon sincs feltüntetve ami tényleg mentes minden állatkísérlettől, ezért vagyok bajban :/
2015. ápr. 5. 22:09
3/11 anonim válasza:
Meg úgy tudom a saját márkás termékeket sem tesztelik állatokon. Tehát Balea, Alverde, stb.
5/11 anonim válasza:
yves rocher tesztel.
dm-rossmann smink vonalon csak az essence, catrice, alverde nem tesztel.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
a kész termékeket nem, csak az alapanyagokat. az EU-ban nem kísérleteznek, mivel tilos, de a világ más részein ugyanúgy folytatják a tevékenységet (yves rocher usa). szóval a pénz ugyanoda folyik, tehát hiába nem kísérleteznek itt, a pénzünkkel az egész céget támogatjuk, így a külföldi állatkísérleteket is. ugyanazt a kamut nyomják, mint az avon.
az yves rocher kínába is szállít, és ott kötelező is az állatkísérlet.
9/11 anonim válasza:
Az Essence se kísérletezik állatokon
10/11 anonim válasza:
A Faith in Nature termékei állatkísérlet mentesek,de azt nem tudom, alapozójuk van-e:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!