Problémás bőrre milyen alapozó? Bővebben lent.
Sziasztok! Eddig Maybelline Affinton legvilágosabb színű alapozóját használtam, teljesen meg voltam vele elégedve, ára is jó volt (3.000 Ft), viszont:
- megtudtam, hogy végez a Maybelline állatkísérleteket, ezért többet nem akarom vásárolni,
- olyan alapozót keresek, amit nem tesztelnek állatokon,
- zsírosodó a bőröm, de kombinált is, hiszen (főleg télen) nagyon ki tud száradni, és tiszta bőrdarabka,
- nagyon világos bőrű vagyok,
- próbálom a parabeneket kerülni,
- és árban max. 4.000 - 4.500 Ft-ot szánnék rá.
Krémmánián olvasgattam, van kettő, ami meg is tetszett, csak nem tudom, hol lehet venni. Rendelni nem akarok, mert nagyon világos a bőröm, és szeretem előtte kipróbálni. Müller nincs a közelben, viszont valamelyik hétvégén fogok Müller felé járni. Eddig kettőt néztem ki magamnak, nem is tesztelik állatokon, árban sem rossz, nincsenek benne nagyon káros anyagok (paraben). Ez a kettő Yves Rocher Flawless Finish Fluid és Revlon Colorstay alapozója.
Ti tudnátok nekem valamilyet ajánlani, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?
[link] Mind az Yves Rocher, mind a Revlon tiltólistás.
Amúgy problémás bőrre elsősorban bőrápoló termékeket érdemes használni, és minél kevesebb dekorkozmetikát. Azt inkább csak alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!