Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Problémás bőrre milyen alapozó...

Problémás bőrre milyen alapozó? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig Maybelline Affinton legvilágosabb színű alapozóját használtam, teljesen meg voltam vele elégedve, ára is jó volt (3.000 Ft), viszont:

- megtudtam, hogy végez a Maybelline állatkísérleteket, ezért többet nem akarom vásárolni,

- olyan alapozót keresek, amit nem tesztelnek állatokon,

- zsírosodó a bőröm, de kombinált is, hiszen (főleg télen) nagyon ki tud száradni, és tiszta bőrdarabka,

- nagyon világos bőrű vagyok,

- próbálom a parabeneket kerülni,

- és árban max. 4.000 - 4.500 Ft-ot szánnék rá.

Krémmánián olvasgattam, van kettő, ami meg is tetszett, csak nem tudom, hol lehet venni. Rendelni nem akarok, mert nagyon világos a bőröm, és szeretem előtte kipróbálni. Müller nincs a közelben, viszont valamelyik hétvégén fogok Müller felé járni. Eddig kettőt néztem ki magamnak, nem is tesztelik állatokon, árban sem rossz, nincsenek benne nagyon káros anyagok (paraben). Ez a kettő Yves Rocher Flawless Finish Fluid és Revlon Colorstay alapozója.

Ti tudnátok nekem valamilyet ajánlani, ami megfelel ezeknek a feltételeknek?

2013. febr. 28. 13:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és nagyon problémás a bőröm, bőrgyógyászaton is voltam már vele többször, de nem nagyon használ semmi. Lehet kicsit sok kritériumot írtam, nem is tudom, létezik-e egyáltalán az az alapozó, amit én szeretnék, de köszönöm mindenkinek a segítséget. :)
2013. febr. 28. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Bourjois - Healthy mix serum sztem jó lenne neked. Mert nem fénylik tőle a bőröd de nem is szárítja ki nagyon. A fedése sztem jó bár ha pattanásokat szeretnél elfedni vele akkor nem biztos h elég lesz. A Bourjoisnak van többféle alapfozója úgyh sztem próbálj meg mintát kérni többféléből akàr. Az összetevőket nem tudom úgyh sztem annak nézz utàna krémmàniàn.
2013. márc. 5. 07:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, jár a zöld kéz :) Nézegettem már, most a te általad említett Bourjois, Revlon és Yves Rocher alapozó között vacilálok még.
2013. márc. 5. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

[link] Mind az Yves Rocher, mind a Revlon tiltólistás.

Amúgy problémás bőrre elsősorban bőrápoló termékeket érdemes használni, és minél kevesebb dekorkozmetikát. Azt inkább csak alkalmanként.

2013. jún. 3. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
:( Igen, már rájöttem.... Egyedül az Essence-t nem találtam meg sehol tiltólistán, meg a Playboyt.
2013. jún. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!