Körmösök, géllakkosok! Lenne pár kérdésem (. )?
Készülök egy géllak készletre beruházni,de pár dologgal kapcsolatban még bizonytalan vagyok.
1.)Köröm formázásához 100/180-as reszelő kell?Hogy működnek ezek a reszelők? 100/100? 180/180?
2.)Milyen ecsetre lenne szükségem francia vég elkészítéséhez? Csillámporhoz? Díszítőkövekhez?
3.)Mindenképpen alap darabként szeretnék valami natúr színt.Van is egy jelöltem,ami bőrszínű.Ez francia véghez tökéletes,viszont ha magában szeretném hordani nem annyira nyerő. Valami rózsaszínesebbet szeretnék,nem ezt a világos bőr színt.Valakinek valami ilyesmi ajánlata,ami egyaránt megfelel francia alapnak,de ha simán hordanám egy kevés díszítéssel,úgy is jól mutat?? :)
Köszönöm előre is. :)
A reszelő száma a reszelő szemcsesűrűségét jelenti. Minél kisebb a szám, annál durvább a reszelő. Formázáshoz bőven elég a 180-as.
Francia véghez többféle ecsetből is választhatsz, én a crystal nails ecseteket szeretem, abból is a barbara 2-t és a nero merlo 0-t, de jó a cover pro is. Franciához pedig kifejezetten jók a cover pro géllakkok. 3 féle körömágyszín létezik, így biztos megtalálod a neked tetsző színt. Készletben is lehet kapni, amiben benne van a fehér, a rózsaszín, a cover pro ecset és egy buffer.
Induló készletnek én a one step készletet ajánlom, van benne lámpa, szín, fény, előkészítő folyadék, bőrfeltoló, később pedig könnyen bővìtheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!