Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek az orr piercing...

Szerintetek az orr piercing jó vagy undorító?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem jó:)

nekem is volt csak kivettem és nem tettem vissza ezért benőtt:S

na pusz

2010. márc. 24. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik,szerintem egy szép lányt nagyon eltud csúnyítani.Inkább csak a tiniknek áll jól.
2010. márc. 24. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy kin van. Van akinek jól áll, van akinek nem.
2010. márc. 24. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Akinek szép orra van hozzá- jó!

Nekem tetszik, csak letettem róla, mert picit nagyobb az orrom és csak jobban kiemelné...

2010. márc. 24. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem elcsépelt
2010. márc. 24. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
elcsépelt és csak nagyon kevés vkinek áll jól.Nem lehet tudni h közönséges leszel tőle vagy különleges...az utóbbi a ritka
2010. márc. 24. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem van és szeritnem jó.Szép arcom van,kék szemek,szép,pisze orr és a piercing ezt kiemeli.(mielött valaki is írná,nem vagyok beképzelt,de mindenki ezt mondogatja,a tetemmel nem ez a helyzet:( ) :) Nem mindenkinek áll jól,mostanában osztálytársaim is rakattak be,divatból,nagy az orruk és csak kiemeli,gáz. :D

Ja és én nem divatból csináltattam,hanem mert tetszett,nem volt célom ezzel utánzni senkit se. :)

3 éve megvan már.

18/L

2010. márc. 27. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
sztem undorító,gáz és csúnya..((nem akarok senkit megbántani..))
2010. márc. 27. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem van és imádom. Nem hiszem hogy idősebb koromban kivenném, már az arcom része, fura lenne tükörbe nézni nélküle...

Az, hogy nagy az orrod még nem jelenti azt, hogy nem állhat jól az orrpiercing. Csak nézd meg az indiai nőket, azoknak is szinte mindnek van, és nem éppen kicsi az orruk, mégis világhírű a szépségük.

2010. ápr. 10. 20:30
 10/10 anonim válasza:
csúf
2010. nov. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!